Buutti Recruiting Event 

React 13.11.

Tapahtuma siirretään keväälle 2021

Mistä on kyse?

Buutti Recruiting Eventissä opit yhdessä päivässä Reactin ja pääset Buutin työhaastatteluun. Työllistyminen tapahtumasta on hyvinkin todennäköistä: kaikki lyhyet rekrytilaisuutemme ovat johtaneet ainakin yhden osallistujan kokoaikaiseen työllistymiseen.

Mikä on React ja mitä siitä opitaan?

React on laajasti käytetty avoimen lähdekoodin JavaScript-kirjasto. React-osaajille on suuri tarve ohjelmistoalan yrityksissä.

Koulutuspäivässä lähdetää liikkeelle perusteista, ja sisältö mukautuu osallistujien tason mukaan. Jos perusasiat ovat nopeasti hallussa, voidaan mennä syvällekin teknisiin yksityiskohtiin.

Missä ja milloin?

Tapahtuma järjestetään Buutin toimiston vieressä, Kielo Growthin tiloissa. Osoite on Teknologiantie 16, 90590 Oulu.

Tapahtuma pidetään 9-15. Buutti tarjoaa osallistujille lounaan.

Kenelle Buutti Recruitment Event sopii?

BRE sopii alan opiskelijoille, ohjelmointia harrastaneille, vastavalmistuneille ja jonkin aikaa ohjelmointi­töitä tehneille. Rekytapahtumamme on erinomainen työllistymis­keino myös IT-alalla työpaikkojen välissä oleville ja lomautetuille.

Valitsemme BRE:n osallistujat ohjelmistokehityskokemuksen perusteella. Mukaan valitaan 10 sopivinta hakijaa.

Mitä hyödyt tästä?

Parhaimmillaan Buutti Recruiting Event johtaa nopeaan työllistymiseen. Lisätietoa Buutilla työskentelystä löytyy urasivultamme.

Osallistuminen ei kuitenkaan mene missään tapauksessa hukkaan, sillä saat haltuusi Reactin perusteet ja kokemusta työhaastattelutilanteesta. Teknologia on niin laajassa käytössä, että sen osaamisesta on taatusti hyötyä tulevassa työnhaussa.

Minkälaisista töistä on kyse?

Voit työllistyä asiakasprojekteihimme osa-aikaiseen tai kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työtehtävät ovat ohjelmistokehitys- ja konsultointityötä. Asiakkaamme ovat isoja pörssiyrityksiä terveydenhuollon, autoteollisuuden ja ICT:n toimialoilta.

Työnimikkeitä voivat olla Front End -kehittäjä,  sovelluskehittäjä, web-kehittäjä, Full Stack -kehittäjä tai ohjelmistokehittäjä. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.

Kouluttaja

Miro Ruopsa on pitänyt useita React-koulutuksia ja käyttänyt sitä myös ohjelmistokehityksen asiakasprojekteissa.

Sijainti

Hae mukaan

Tapahtuma siirretään keväälle 2021.

Lisätietoa

A young woman smiling.

Sonja Mehtälä

+358 45 7874 9896 sonja.mehtala@buutti.com