Toimistolla

Buutin toimistolle voit tulla vaikka crocseissa ja verkkareissa. Useimmiten työskentely onnistuu myös etänä, jolloin työasulla ei ole meidän puolesta mitään väliä. Toimistolta käsin työskennellessä tarjolla on (lähes) rajaton määrä kahvia Buutin kahviautomaatista, ja lounastauoilla voit syödä joko omia eväitä tai lähteä työporukan kanssa nauttimaan työpaikkaravintoloiden (yleensä sen lähimmän) antimista. Työajat Buutilla ovat liukuvat, joten voit järjestellä päiväsi miten haluat.

Teknologiakäsityksemme

Buutilla halutaan tuottaa ennen kaikkea kestäviä teknisiä ratkaisuja sekä laadukasta, selkeää ja ylläpidettävää koodia. Kammoamme purkkaviritelmiä ja haluamme auttaa asiakkaitamme ehkäisemään teknisen velan kertymistä nyt ja tulevaisuudessa. Buutilla kaikki ohjelmistokehittäjät osaavat sekä suunnitella laajoja kokonaisuuksia että tuottaa tehokkaasti siistejä koodirivejä. Painotamme jo rekrytointivaiheessa niin ohjelmointi- ja testauskäytäntöjen hallitsemista, arkkitehtuuriosaamista kuin raakaa ohjelmointitaitoakin. Kehittäjiämme yhdistää korkea ammattiylpeys sekä halu oman osaamisensa kehittämiseen.

Tiivis työyhteisö

Buuttilaiset tulevat toimeen keskenään niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Firman chatissa jaetaan työjuttujen ohella mm. lempibiisejä, koirakuvia ja koodarimeemejä. Chatin kautta sovitaan myös usein vapaa-ajan aktiviteeteista, oli kyseessä sitten Kanaliigan seuraava Dotamatsi tai afterworkit keskustassa. Perjantaisin chatissa julkaistaan myös firman iltapäivälehti/viikkotiedote Ilta-Buutti, ja lyödään viisaat päät vastakkain Google Meetin välityksellä viikkovisan parissa. Kesäisin koko porukka kokoontuu kesäjuhlille, ja talvella juhlitaan pikkujouluja.

Hupihommat

Ilta-Buutti

Miten liiketoimintajohtaja päätyi Hevisauruksen kosketinsoittajaksi? Kuinka buuttilaiset keksivät perunan? Viikottaisessa lehdessä esitellään uudet buuttilaiset ja irrotellaan teekkarien vappulehtien hengessä.

Viikkovisa

Perjantaisin kokoonnutaan visailemaan vaihtuvista aiheista. Tietojaan pääsee testaamaan geometriassa, automerkeissä, design-huonekaluissa ja TV-kokeissa. Jouluna ja juhannuksena palkitaan pistepörssin voittajat.

Radio Station

Buuttlaiset rakastavat musiikkia. Sisäisellä radiokanavallamme jaetaan tiistaisin teemoittain parhaat biisit, ja vuorotellen esitellään suosikkilevyjä. Teemoista kootut soittolistat löytää täältä.

Tutustu tiimiimme!

 
kaksi kissaa ja koira

Mikko Koistinen

Toimitusjohtaja

Pitänyt oikean spinning-tunnin

Panu Paakkari

Ohjelmistokehittäjä

 
Ketsuppia saa olla, muttei liikaa.

Pauli Lohi

Ohjelmistokehittäjä

Haaveena muutto Japaniin

Jere Tapaninen

Ohjelmistokehittäjä & kouluttaja

 
Lenkkeilyä, kiipeilyä ja uintia

Dan Ackers

Perustaja & hallituksen PJ

 
Rakastaa tortilloja

Sonja Mehtälä

Head of People Operations

 

Kolmessa eri bändissä

Peetu Nuottajärvi

Liiketoiminta- & projektipäällikkö

Oopperaa laulava koodari

Miikka Salmi

Ohjelmistokehittäjä & CTO

Kiinnostuitko?

Avoimet työpaikkamme löydät Työpaikat-sivultamme.

Samalta sivulta voit myös tilata Buutti Job Hotline -uutiskirjeen, jonka kautta saat tiedon avoimista työpaikostamme ja freelancer-projekteistamme.

Jos kaipaat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Matilda Mustakallioon. Sähköpostiosoitteemme ovat muodossa etunimi.sukunimi@buutti.com.

Matilda Mustakallio

Rekrytointipäällikkö

+358 45 7832 9415