Buutin toimistokulttuuri

Buutin toimistolle voi tulla vaikka crocseissa ja verkkareissa jos siltä tuntuu. Useimmiten työskentely onnistuu myös etänä, jolloin työasulla ei ole meidän puolesta mitään väliä. Toimistolta käsin työskennellessä tarjolla on (lähes) rajaton määrä kahvia Buutin kahviautomaatista, ja lounastauoilla voit syödä joko omia eväitä tai lähteä työporukan kanssa nauttimaan työpaikkaravintoloiden (yleensä sen lähimmän) antimista. Työajat Buutilla ovat liukuvat, mutta lounaalla käydään yleensä puolen päivän tiennoilla. 

Teknologiakäsityksemme

Buutilla halutaan tuottaa ennen kaikkea kestäviä teknisiä ratkaisuja sekä laadukasta, selkeää ja ylläpidettävää koodia. Kammoamme purkkaviritelmiä ja haluamme auttaa asiakkaitamme ehkäisemään teknisen velan kertymistä nyt ja tulevaisuudessa. Buutilla kaikki ohjelmistokehittäjät osaavat sekä suunnitella laajoja kokonaisuuksia että tuottaa tehokkaasti siistiä koodia. Siksi painotamme jo rekrytointivaiheessa niin ohjelmointi- ja testauskäytäntöjen hallitsemista, arkkitehtuuriosaamista kuin raakaa ohjelmointitaitoakin. Kehittäjiämme yhdistää korkea ammattiylpeys sekä halu oman osaamisensa kehittämiseen.

Tiivis työyhteisö

Buuttilaiset tulevat toimeen keskenään niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Firman chatissa jaetaan työjuttujen ohella mm. lempibiisejä, koirakuvia ja koodarimeemejä. Chatin kautta sovitaan myös usein vapaa-ajan aktiviteeteista, oli kyseessä sitten Kanaliigan seuraava Dotamatsi tai afterworkit keskustassa. Perjantaisin chatissa julkaistaan myös firman iltapäivälehti/viikkotiedote Ilta-Buutti, ja lyödään viisaat päät vastakkain Google Meetin välityksellä viikkovisan parissa. Kesäisin koko porukka kokoontuu kesäjuhlille, ja talvella juhlitaan pikkujouluja.

Tutustu tiimiimme!

“Tarkoituksena jatkaa mielekästä yrittäjän elämää”

Mikko Koistinen

Toimitusjohtaja

Pitänyt oikean spinning-tunnin

Panu Paakkari

Ohjelmistokehittäjä

Haaveena muutto Japaniin

Jere Tapaninen

Ohjelmistokehittäjä & kouluttaja

“Tykkään nähdä miten Buutti kehittyy, ideanikkareita kuunnellaan mielellään”

Dan Ackers

Perustaja & hallituksen PJ

Oopperaa laulava koodari

Miikka Salmi

Ohjelmistokehittäjä & CTO

Kiinnostuitko?

Avoimet työpaikkamme löydät Työpaikat-sivultamme.

Samalta sivulta voit myös tilata Buutti Job Hotline -uutiskirjeen, jonka kautta saat tiedon avoimista työpaikostamme ja freelancer-projekteistamme.

Jos kaipaat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Matilda Mustakallioon. Sähköpostiosoitteemme ovat muodossa etunimi.sukunimi@buutti.com.

Matilda Mustakallio

Talent Acquisition lead

+358 45 7832 9415