Freelancerit
x Buutti

Liity Talent Hubiin

Etsimme jatkuvasti lahjakkaita ja kokeneita freelancereita liittymään joukkoomme. Vaikka Buutti tunnetaan omia konsultteja rekrytoivana yrityksenä, suurimpaan osaan meidän projekteista voimme tarjota myös freelanceria.

FAQ

Mitä etsimme freelancerissa? add_circledo_not_disturb_on

Meidän nelihenkiselle myyntitiimille tulee erilaisia projektikyselyitä, joihin emme aina pysty vastaamaan omilla konsulteilla. Tämän vuoksi tarjoamme usein freelancereita projekteihimme.

Viime vuoden aikana olemme etsineet freelancereita monenlaisilla osaamisprofiileilla, kuten sulari, Full Stack, Scrum Master, DevOps, Automaatiotestaaja, Arkkitehti, Blue prism-osaaja jne. Projektien kirjo on laaja, ja pääasiassa etsimme IT-alan senior-tason osaajia, joilla on vähintään 10 vuoden kokemus alalta.

Mikä on Freelancer Talent Hub? add_circledo_not_disturb_on

Talent Hubimme toimii ikään kuin CV-pankkina, jonne voit tallentaa tietosi ja osaamisesi. Emme harrasta massaviestintää, joten voit luottaa siihen, että otamme sinuun yhteyttä vain, kun meillä on sinulle sopiva projekti mielessä.

Hubiin tallennettujen tietojen tulisi sisältää osaamisesi, projektitilanteesi, mahdollisen aloituspäivämääräsi, toiveesi projekteista ja odotettu hintataso. Tämä mahdollistaa tehokkaan projektien mätsäämisen.

Projektit, hinta ja sijainti? add_circledo_not_disturb_on
Meiltä löytyy yli 50 aktiivista asiakasta monelta eri toimialalta (suoria asiakkaita sekä alihankintakuvioita). Suurimmat asiakkuudet sijoittuu tietoliikennetekniikkaan, terveysteknologiaan, IoT:hen sekä finanssialalle. Emme voi sanoa, että meillä olisi kuitenkaan täysin eksklusiivisia projekteja. Toki löytyy useita projekteja, joissa meillä on niin hyvä suhde asiakkaaseen, että ollaan heille ensisijainen vaihtoehto. Välityspalkkio on projektista riippuen tyypillisesti 10-15%. Freelancereiden tuntilaskutushinta vaihtelee välillä 60-85€/h, ja projekteja on tarjolla pääasiassa Suomessa, mutta välillä myös ulkomailla. Useimmissa projekteissa on mahdollisuus työskennellä hybridimallilla tai täysin etänä.
Miksi juuri Buutti? add_circledo_not_disturb_on
Buutti on luotettava kumppani, meillä on perusasiat hyvin hoidossa sekä yhteydenpito on sujuvaa. Tavoitteenamme on rakentaa kumppanuutta freelancereidemme kanssa, ja pyrimme löytämään uusia projekteja heille heti nykyisen projektin päätyttyä. Meillä on myös vahva näyttö siitä, että pystymme työllistämään useita freelancereita (tällä hetkellä meillä on 7 freelanceria projekteissa). Kuulumme Netum-konserniin, mikä avaa meille projektimahdollisuuksia myös julkisella sektorilla.

Tule mukaan

Liity Freelancer Talent Hubiin

Tällaisia projekteja teemme

Pharmac dose dispensing service

Freelancer Erlin Hysenbelliu helped Pharmac to stabilise, optimise and modernise Pharmac’s software.

Read the story

SuuntoPlus-infrastruktuuri

Nyt Suunnon kelloihin voi asentaa kolmannen osapuolen sovelluksia.

Lue koko tarina

Ota yhteyttä

Matilda Mäkinen

Rekrytointijohtaja

matilda.makinen@buutti.com

045 7832 9415