Mitä teemme?

Meiltä saat ohjelmistoalan osaamista lyhyisiin tai pidempiaikaisiin projekteihin. Voimme auttaa sinua ohjelmiston kehittämisessä, sopivien teknologioiden valitsemisessa sekä liiketoimintalogiikan hiomisessa. Saat meiltä myös kokeneet projektipäälliköt tarpeisiisi.

Miksi valita Buutti Oy?

Meille tärkeintä on tarjota laadukasta osaamista järkevään hintaan. Näin tuotamme asiakkaillemme mahdollisimman paljon arvoa. Projektien kustannukset pysyvät kurissa kevyen organisaatiorakenteemme ansiosta. Näin olemme kasvaneet muutamassa vuodessa neljän perustajan tiimistä lähes 30 hengen teknologia- ja konsultointiyritykseksi. 

Missä olemme parhaita?

Osaamisemme paras kärki on web-sovellusten ja sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehityksen parissa. Myös mobiilisovelluskehitys onnistuu. Meillä on toimistot Oulussa ja Espoossa. Tällä hetkellä meillä työskentelee yhteensä 20 ohjelmisto­kehittäjää, IT-konsulttia ja sovelluskehittäjää 8 asiakasyrityksessä.

Kysyttävää? 

Ota yhteyttä:

Jussi Käkönen

+358 40 0882365

jussi.kakonen(at)buutti.com

Valitsemalla Buutin tuet kotimaista työtä.

Hallitsemme parhaiten nämä:

 • – Web-ohjelmointi
 • – JavaScript, React ja Node
 • – Sulautetut järjestelmät (Embedded Linux)
 • – C
 • – C++
 • – C#

Työskentelemme nyt näillä aloilla:

 • – ICT
 • – Terveydenhoito
 • – Autoteollisuus
 • – IoT

Etsimme ohjelmistokehitysprojekteja erityisesti näiltä toimialoilta:

 • – Tietoliikenneteknologia
 • – Terveydenhoito
 • – Rahoitus
 • – Autoteollisuus

Julkiset asiakasreferenssimme

Miksi ostaisin ohjelmistokehityksen Buutilta?

1. Sinua palvellaan ymmärtämälläsi kielellä

Lähes eniten saamme positiivista palautetta siitä, että kommunikoimme asiakkaallemme selkeästi niin hyvät kuin huonotkin asiat projektiin liittyen. Konsultteina pyrimme tuomaan asiakkaan ohjelmistokehityskäytäntöihin hyviä toimintatapoja.

2. Vältät “teknisen velan” kertymisen. Toteutamme ohjelmistot hyviä toimintatapoja ja ketteriä kehitysmalleja noudattaen.

Tekninen velka johtuu oikaisuista arkkitehtuurissa, purkkaliimavirityksistä ja väliaikaisista ratkaisuista. Tekninen velka on  kaikki se työ, joka olisi voitu välttää tekemällä asioita toisin aikaisemmassa vaiheessa projektia. Taustalla on usein aikataulupaine. Tekninen velka kasvattaa ylläpidon ja jatkokehityksen kustannuksia. Kustannusten kasvu johtuu muutosten aiheuttamista odottamattomista virheistä ja ongelmista. Samalla ennustettavuus heikkenee. Esimerkiksi pitkä viimeistely-, testaus- ja integrointijakso varsinaisen kehitystyön jälkeen on oire teknisestä velasta ja viittaa usein huonoihin käytäntöihin.

Toteutamme ohjelmistoprojektit käyttäen ketteriä kehitysmalleja. Näin ollen ohjelmistoon tulevat muutokset sen kehitystyön alettua on helpompaa ja halvempaa.

3. Voit tavata ja haastatella kehittäjät kasvotusten

Kaikki lähtee luottamuksesta. Voit rauhassa haastatella ohjelmisto-osaajamme ja varmistaa, että heidän kykynsä vastaa odotuksiasi ennen kuin aloitamme projektin.

4. Käytämme kehityksessämme kattavia automaattisia testejä

Automatisoitu yksikkö- ja käyttöliittymätestaus, jatkuva integrointi ja koodin staattinen analysointi ovat esimerkkejä menetelmistä, joiden avulla koko ohjelmistoa voidaan jatkuvasti testata. Niitä hyödyntämällä virheiden havaitseminen tapahtuu viikkojen sijaan minuuteissa ja virheiden korjaaminen on vaivattomampaa. Automaattisten testien lisäksi ohjelmistomme testataan myös manuaalisesti

5. Kaikki lähdekoodi pysyy asiakkaalla.

OTA YHTEYTTÄ

Jussi Käkönen

Business Manager

jussi.kakonen@­buutti.com
+358 40 0882 365