Autamme yritystäsi tekemään parempaa koodia.

Meiltä saat ohjelmistoalan osaamista lyhyisiin tai pidempiaikaisiin projekteihin. Voimme auttaa sinua ohjelmiston kehittämisessä, sopivien teknologioiden valitsemisessa sekä liiketoimintalogiikan hiomisessa. Saat meiltä myös kokeneet projektipäälliköt tarpeisiisi. 

Konsulttimme voivat toimia sekä osana asiakkaan tiimiä että totetuttaa kokonaisia projekteja itsenäisesti. Työskentelypaikka on asiakkaan valittavissa: voimme tulla teidän tiloihinne tai tehdä töitä Buutin toimistolta käsin.

Meillä on toimistot Oulussa ja Helsingissä. Tällä hetkellä meillä työskentelee yhteensä n. 30 konsulttia 10 asiakasyrityksessä.

Miksi valita Buutti Oy?

Laatu

Rekryprosessimme perustuu todellisen ohjelmointiosaamisen mittaamiseen. Todennamme konsulttiemme taidot ajantasaisilla ohjelmointitehtävillä, ja arvioinnin tekee aina ohjelmistokehittäjä. Tuloksena konsulttimme ovat huippuasiantuntijoita, jotka ymmärtävät projektien kokonaisuutta ja kehittävät omaa osaamistaan jatkuvasti.

Hinta

Projektien kustannukset pysyvät kurissa kevyen organisaatiorakenteemme ansiosta. Buutin kanssa et maksa keskijohdon palkkioista tai hulppeista markkinointikampanjoista.

Läpinäkyvyys

Aikatauluarviomme ovat realistisia ja tarkkaan eriteltyjä. Projektin aikana Business Managerimme Jussi pitää asiakkaisiimme tiiviisti yhteyttä, ja mahdollisiin muutoksiin reagoidaan nopeasti ja ketterästi.

Kysyttävää? 

Ota yhteyttä:

Jussi Käkönen

+358 40 0882365

jussi.kakonen(at)buutti.com

Valitsemalla Buutin tuet kotimaista työtä.

Hallitsemme parhaiten nämä:

 • Web-ohjelmointi
 • JavaScript, React ja Node
 • Sulautetut järjestelmät (Embedded Linux)
 • Matemaattisesti haastavat projektit
 • Algoritmikehitys
 • C, C++ ja C#

Työskentelemme nyt näillä aloilla:

 • ICT
 • Terveydenhoito
 • Autoteollisuus
 • IoT

Etsimme ohjelmistokehitysprojekteja erityisesti näiltä toimialoilta:

 • Tietoliikenneteknologia
 • Terveydenhoito
 • Rahoitus
 • Autoteollisuus

Julkiset asiakasreferenssimme

Miksi ostaisin ohjelmistokehityksen Buutilta?

1. Sinua palvellaan ymmärtämälläsi kielellä.

Lähes eniten saamme positiivista palautetta siitä, että kommunikoimme asiakkaallemme selkeästi niin hyvät kuin huonotkin asiat projektiin liittyen. Konsultteina pyrimme tuomaan asiakkaan ohjelmistokehityskäytäntöihin hyviä toimintatapoja.

2. Vältät “teknisen velan” kertymisen. Toteutamme ohjelmistot hyviä toimintatapoja ja ketteriä kehitysmalleja noudattaen.

Tekninen velka johtuu oikaisuista arkkitehtuurissa, purkkaliimavirityksistä ja väliaikaisista ratkaisuista. Tekninen velka on  kaikki se työ, joka olisi voitu välttää tekemällä asioita toisin aikaisemmassa vaiheessa projektia. Taustalla on usein aikataulupaine. Tekninen velka kasvattaa ylläpidon ja jatkokehityksen kustannuksia. Kustannusten kasvu johtuu muutosten aiheuttamista odottamattomista virheistä ja ongelmista. Samalla ennustettavuus heikkenee. Esimerkiksi pitkä viimeistely-, testaus- ja integrointijakso varsinaisen kehitystyön jälkeen on oire teknisestä velasta ja viittaa usein huonoihin käytäntöihin.

Toteutamme ohjelmistoprojektit käyttäen ketteriä kehitysmalleja. Näin ollen ohjelmistoon tulevat muutokset sen kehitystyön alettua on helpompaa ja halvempaa.

3. Voit tavata ja haastatella kehittäjät kasvotusten.

Kaikki lähtee luottamuksesta. Voit rauhassa haastatella ohjelmisto-osaajamme ja varmistaa, että heidän kykynsä vastaa odotuksiasi ennen kuin aloitamme projektin.

4. Käytämme kehityksessämme kattavia automaattisia testejä.

Automatisoitu yksikkö- ja käyttöliittymätestaus, jatkuva integrointi ja koodin staattinen analysointi ovat esimerkkejä menetelmistä, joiden avulla koko ohjelmistoa voidaan jatkuvasti testata. Niitä hyödyntämällä virheiden havaitseminen tapahtuu viikkojen sijaan minuuteissa ja virheiden korjaaminen on vaivattomampaa. Automaattisten testien lisäksi ohjelmistomme testataan myös manuaalisesti.

5. Kaikki lähdekoodi pysyy asiakkaalla.

Ohjelmistokehittäjät Jere Tapaninen ja Panu Paakkari.

Buutin väki kesäjuhlilla 2019.

Business Manager Jussi Käkönen ja Buutin perustajajäsen/ohjelmistokehittäjä Peetu Nuottajärvi.