Tarvitsetko yhden koodarin vai kokonaisen projektitiimin? Onko tarpeesi parin kuukauden mittainen vai haluatko, että tekijät sitoutuvat vuosiksi? Oli tarpeesi mikä tahansa näistä tai jotain siltä väliltä, Buutti hoitaa.

Ohjelmistotuotteen viivästyminen markkinoilta tai keskeneräisen tuotteen julkaiseminen saattaa pahimmillaan tarkoittaa satojen miljoonien eurojen menetyksiä. Olemme auttaneet useita asiakkaitamme resursoimaan ohjelmistokehitysprojektit siten, että kehitysprojektit eivät ole viivästyneet ja valmiit tuotteet on saatu ajoissa markkinoille. Ohjelmistokehittäjän resursoinnilla voit vauhdittaa omaa tuotekehitystäsi, täyttää kehitystiimin osaamisaukkoja ja saada uutta tuoretta näkökulmaa kehitystiimiisi. 

Tarjoamme tiimiisi aitoa asiantuntemusta: konsulttimme ajattelevat projektejasi kokonaisvaltaisesti ja kertovat ääneen, mitä tulisi parantaa. Kehittäjillämme on kokemusta useista eri projekteista useilta eri toimialoilta, joten buuttilaiset tuovat tiimiisi uutta näkemystä ja auttavat päivittämään ohjelmointiosaamistanne uusimpien standardien mukaiseksi. Käytössäsi on kymmeniä Buutin kehittäjiä ja satoja alihankkijoitamme.

Milloin sinun kannattaa ostaa ohjelmistokehittäjä tiimiisi ohjelmistokehitykseen keskittyneeltä konsultointitalolta?

1) Projektisi on bisneskriittinen ja tarvitset osaamista nopeastiOhjelmistokehitystalo voi auttaa tiimiäsi nopeissa resursoinneissa kivenkovilla ammattilaisilla.

2) Projekti vaatii osaamista oman ydinosaamisesi ulkopuolelta.

3) Tarve on määräaikainen. Ohjelmistokehittäjää ei useinkaan ole järkevää palkata itselleen, sillä jokaisessa kehitysprojektissa on alku, keskivaihe ja päätös tai kehityksen vähentäminen. Mitä teet tiimilläsi, kun suurin osa kehityksestä on tehty ja vain ylläpito on jäljellä?

4) Koet ohjelmistokehittäjän rekrytoinnin haastavaksi. Hyvän kehittäjän löytäminen on vaikeaa ja kallista. Miten varmistat henkilön motivaation, osaamisen ja pysyvyyden? Ohjelmistokehitysyritykseltä voit turvallisin mielin ostaa testattua ja taattua osaamista.

Kysy Lisää!

Jussi Käkönen

Business manager

+358 40 0882365

jussi.kakonen(at)buutti.com

Antti Randell

Business manager

+358 400125385

antti.randell(at)buutti.com