Buutti on konsulttitalo, eli meillä työskentelet asiakkaidemme projekteissa. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia hommia, ja myyjämme etsivät koko ajan lisää. Buutilla erityistä onkin, että voit itse vaikuttaa projektivalintoihin. Jos viihdyt yhdellä asiakkaalla, voit olla siellä vaikka vuosia. Jos sen sijaan haluat kokeilla uusia tuulia ja teknologioita, se järjestyy.

Web-kehitys

Web-puolen projekteissamme saat tehdä monipuolisesti eri teknologioilla ja vaihtelevissa asiakasprojekteissa. Tarjolla on modernia stackia ja legacyprojekteja niin frontissa, backissa kuin full stackissakin. Teknologioista on tarjolla esimerkiksi JavaScript, React, C#, AWS tai Go. Näiden avulla voit toteuttaa ajanvarausjärjestelmiä, logistiikan hallintaa, web-sovelluksia tai web-pelejä.

Sulautetut järjestelmät

Sulautettujen järjestelmien projekteissamme pääset niin lähelle rautaa kuin haluat. Oli osaamisesi sitten Linuxin, CUDA:n tai C:n saralla, löytyy meiltä kehittävää ja vaihtelevaa tekemistä. Tällä puolella on tarjolla esimerkiksi tietoliikenneverkkoja, terveydenhuollon laitteita tai itseohjautuvia kulkupelejä.

Buutin myyjät

Näihin kavereihin pääset tutustumaan jo rekryprosessin aikana, ja heidän kanssaan suunnittelet etenemisesi projektista toiseen. Hyviä tyyppejä ihan muutenkin.

Antti Randell

Myyntipäällikkö
PK-seutu
040 0125 385

Jussi Käkönen

Myyntipäällikkö
Koko Suomi
040 0882 365

Lassi Kaisto

Myyntipäällikkö
Koko Suomi
040 7077 310

Kiinnostuitko?

Avoimet työpaikkamme löydät Työpaikat-sivultamme.

Samalta sivulta voit myös tilata Buutti Job Hotline -uutiskirjeen, jonka kautta saat tiedon avoimista työpaikostamme ja freelancer-projekteistamme.

Jos kaipaat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Matilda Mustakallioon. Sähköpostiosoitteemme ovat muodossa etunimi.sukunimi@buutti.com.

Matilda Mustakallio

Rekrytointipäällikkö

+358 45 7832 9415