Asiakastarinat

FocalSpec Data Service -projekti

Kun esimerkiksi älypuhelimien näytöissä tai lääkepakkauksissa halutaan parasta mahdollista jälkeä, ei laadunvalvonnan tärkeyttä voi aliarvioida. Tähän tehtävään ei epätarkka ihmissilmä riitä, ja laboratoriokokeet ovat liian hitaita tuotantolinjakäyttöön. FocalSpecillä on kuitenkin tähän ongelmaan ratkaisu. He valmistavat sensoreita, joilla pintojen oikeellisuus voidaan varmistaa nopeasti poistamatta tuotetta tuotantolinjalta. Focalspecin patentoimalla Line Confocal Imaging -teknologialla saadaan laboratoriotason tarkuutta huippunopeisiin mittauksiin.

Tarkkuus onkin FocalSpecin laitteissa kaikki kaikessa, ja niiden kalibrointi on olennaista. Buutti toteutti laitteiden kalibrointidatan käsittelyohjelmiston, jolla hallitaan FocalSpecin laitteiden Basic Acceptance -testien ja kalibraatioiden dataa.

Buutin ohjelmistokehittäjät suunnittelivat, toteuttivat ja testasivat ohjelmiston. Teknologioina olivat React, Express, Azure ja Docker. Testaukseen puolestaan käytettiin Jestiä ja Enzymeä.

HiQ webkehitysprojekti

Buutti ja HiQ ovat tehneet yhteistyötä syksystä 2019 alkaen HiQ:n asiakasprojektissa, jossa kehitetään uutta web-sovellusta. CTO:mme Miikka Salmi on saanut olla mukana projektissa alusta alkaen, ja hän on päässyt valitsemaan käytettäviä teknologioita ja arkkitehtuuria. Buutin vastuulla on ollut backend-kehitys Go-kielellä ja lisäksi GitLab CI/CD-putken kehittämistä. Muita teknologioita projektissa ovat olleet Redis, PostgreSQL, Kubernetes ja Terraform. Yhteistyö on lähtenyt liikkeelle erittäin hyvin: HiQ on ollut Buutille mainio valinta pääkaupunkiseudun ensimmäiseksi yhteistyökumppaniksi!

Caverion web- ja data-analytiikkaprojekti

Caverion Oyj tarjoaa elinkaariratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle 11 maassa 16 000 työntekijän vahvuudella. Heidän palvelunsa kattavat kiinteistöjen tarpeet monipuolisesti LVI:stä informaatioteknologian kautta teollisuuden automaatioon.

Buutti on ollut mukana kehittämässä heille kiinteistönhallintasovellusta keväästä 2020 lähtien. Konsulttimme Pauli Lohi on kehittänyt Full Stackina web- ja data-analytiikkaa Azuressa. Teknologioina ovat olleet React, Node ja Azure.

Tecinspire web-projekti

Tecinspire on oululainen ohjelmistokehitystalo, joka on tunnettu korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Buutti ja Tecinspire ovat naapureita Kielo Growthin tiloista, jonka suojissa olemme kasvaneet rinta rinnan jo vuodesta 2018. Hyvien kahvipöytäkeskustelujen lisäksi olemme päässeet sparrailemaan suuntaan ja toiseen.

Kesällä 2020 yhteistyö syventyi, kun Buutin ohjelmistokehittäjä Joonas Soudunsaari astui lisävoimaksi Tecinspiren asiakasprojektiin. Joonas teki projektissa toiminnanohjausjärjestelmän suunnittelua ja kehitystä Angular-tekniikalla.

Teemu Kivioja Tecinspirelta kommentoi yhteistyötä: “Olemme erittäin tyytyväisiä Joonaksen työhön ja hänen toteutuksen osuus projektissa oli merkittävä. Yhdessä saimme laajan toiminnanohjausjärjestelmän toimitettua tiukassa aikataulussa. Loppuasiakas oli hyvin tyytyväinen järjestelmään. Voimme lämpimästi suositella Buuttia tämän kokemuksen perusteella!”

Kysy lisää!

Jussi Käkönen

+358 40 0882365

jussi.kakonen(at)buutti.com