FocalSpec Data Service

Kun esimerkiksi älypuhelimien näytöissä tai lääkepakkauksissa halutaan parasta mahdollista jälkeä, ei laadunvalvonnan tärkeyttä voi aliarvioida. Tähän tehtävään ei epätarkka ihmissilmä riitä, ja laboratoriokokeet ovat liian hitaita tuotantolinjakäyttöön. FocalSpecillä on kuitenkin tähän ongelmaan ratkaisu. He valmistavat sensoreita, joilla pintojen oikeellisuus voidaan varmistaa nopeasti poistamatta tuotetta tuotantolinjalta. Focalspecin patentoimalla Line Confocal Imaging -teknologialla saadaan laboratoriotason tarkuutta huippunopeisiin mittauksiin.

Tarkkuus onkin FocalSpecin laitteissa kaikki kaikessa, ja niiden kalibrointi on olennaista. Buutti toteutti laitteiden kalibrointidatan käsittelyohjelmiston, jolla hallitaan FocalSpecin laitteiden Basic Acceptance -testien ja kalibraatioiden dataa.

Buutin ohjelmistokehittäjät suunnittelivat, toteuttivat ja testasivat ohjelmiston. Teknologioina olivat React, Express, Azure ja Docker. Testaukseen puolestaan käytettiin Jestiä ja Enzymeä.