Tecinspire web-kehitys

Tecinspire logo

Tecinspire on oululainen ohjelmistokehitystalo, joka on tunnettu korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Buutti ja Tecinspire olivat pitkään naapureita Kielo Growthin tiloista, jonka suojissa olemme kasvoimme rinta rinnan vuosien ajan. Hyvien kahvipöytäkeskustelujen lisäksi olemme päässeet sparrailemaan suuntaan ja toiseen.

Kesällä 2020 yhteistyö syventyi, kun Buutin ohjelmistokehittäjä Joonas Soudunsaari astui lisävoimaksi Tecinspiren asiakasprojektiin. Joonas teki projektissa toiminnanohjausjärjestelmän suunnittelua ja kehitystä Angular-tekniikalla.

Teemu Kivioja Tecinspirelta kommentoi yhteistyötä: “Olemme erittäin tyytyväisiä Joonaksen työhön ja hänen toteutuksen osuus projektissa oli merkittävä. Yhdessä saimme laajan toiminnanohjausjärjestelmän toimitettua tiukassa aikataulussa. Loppuasiakas oli hyvin tyytyväinen järjestelmään. Voimme lämpimästi suositella Buuttia tämän kokemuksen perusteella!”