Buutti – Passion for Programming

Buutti tarjoaa IT-konsultointi- ja ohjelmistokehityspalveluja sekä ICT-koulutuksia. Osaamisemme paras kärki on sulautettujen järjestelmien ja websovellusten piirissä.

Jo perustamishetkellämme keväällä 2017 oli tavoitteemme selkeä: auttaa ihmisiä kehittämään intohimoaan ohjelmointiin. Olemme nopeasti kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta neljänkymmenen osaajan konsultointi- ja koulutusfirmaksi. Tänä aikana koulutuksemme ovat auttaneet yhteensä 1400:aa nuorta, opiskelijaa ja työtöntä kehittämään ohjelmointitaitojaan. Koulutamme jatkuvasti uusia ohjelmoijia heidän ensimmäisestä koodirivistään täyspäiväisiksi IT-konsulteiksi.

Vuodesta 2018 lähtien olemme tarjonneet yrityksille IT-konsultointia ja ohjelmistokehityspalveluita. Suurimmat asiakkuutemme ovat tietoliikennetekniikan, terveydenhuollon, autoteollisuuden ja IoT:n aloilla. Tällä hetkellä meillä on noin 30 ohjelmistokehittäjää, jotka työskentelevät kahdeksan asiakasyrityksen kanssa. Teknologioista hallitsemme parhaiten sulautetun Linuxin, C:n, C++:n, JavaScriptin, Reactin, Noden ja C#:n.

Koodareillamme on kokemusta trainee-tasosta aina useisiin vuosikymmeniin. Emme laita kauhean paljon painoarvoa työnhakijoiden koulutustaustaan, äidinkieleen tai välttämättä edes työhistoriaan. Sen sijaan rekrymme keskittyy mittaamaan hakijan todellista teknistä osaamista ja intohimoa alaa kohtaan. Jokainen kehittäjistämme omaa vahvan harrastustaustan alalta ja ohjelmointi onkin meille enemmän kuin vain työpaikka. Meidän mielestämme ohjelmoija ei ole koskaan valmis, vaan koodarimme kehittävät itseään jatkuvasti.

Ohjelmistokehittäjä ja Buutin perustaja Dan Ackers sekä toimitusjohtaja Mikko Koistinen

Web-kehittäjät Jere Tapaninen (vas.) ja Panu Paakkari

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi aina uusimman tiedon Buutin työpaikosta ja tapahtumista:

Tilaa uutiskirjeemme