Eniten arvoa asiakaillemme.

Merkityksellisimmät projektit työntekijöillemme.

Buutin tarina

Neljän innokkaan koodarin toimesta 100 asiantuntijan konsultointi ja -koulutusyritykseksi kuudessa vuodessa. Mitä Buutin menestysreseptiin on vaadittu? Ainakin rohkeutta kokeilla uusia asioita, kovan luokan asiantuntijoita niin koodauksen kuin tukitoimintojenkin parissa sekä ripaus huumoria. 

Kaikki alkoi vuonna 2016, kun järjestimme ensimmäiset Koodikärpät Oulussa. Työllistimme kymmeniä nuoria kesätöihin ohjelmoinnin pariin. Tästä lähti idea perustaa yritys, jonka tavoitteena on levittää ohjelmoinnin ilosanomaa. 2017 Buutti Oy rekisteröitiin ja tämän jälkeen olemme järjestäneet alkuun ohjelmointikerhoja Oulun yliopistolla ja sittemmin hypänneet mukaan konsultoinnin ihmeelliseen maailmaan sekä saavuttaneet huikeita onnistumisia sekä konsultointi- että koulutuspuolella.

Nykyään tarjoamme konsultointi-, rekrytointi- sekä koulutuspalveluita ympäri Suomen. Suurimmat asiakkaamme ovat tietoliikennetekniikan, terveydenhuollon sekä pankki- ja rahoitussektorin aloilla. Osaamisemme painottuu web- sekä sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehitykseen ja teknologioista hallitsemme parhaiten sulautetun Linuxin, C++:n, TypeScriptin, Javan ja C#:n.

Buutti Consulting keskittyy IT-konsultointiin ja ohjelmistokehityspalveluihin. Työllistämme senior-kehittäjä, jotka ovat alansa huippuja. Meillä on kyky konsultoida asiakkaita haastavissa projekteissa sekä tarjota samalla kehittäjillemme mielekästä tekemistä.

CodeMatch-rekrytointipalvelu toimii siltana lahjakkaiden junior- ja middle-tason kehittäjien sekä asiakkaiden välillä. CodeMatchissa kehittäjät työskentelevät asiakasprojekteissa vuoden ajan, minkä jälkeen asiakkaalle on mahdollisuus rekrytoida kehittäjä. Meillä on monta menestystarinaa kerrottavana!

Buutti Education muuttaa ohjelmointikoulutuksen kenttää Suomessa. Koulutamme aloittelevia ja junior-kehittäjiä ja rekrytoimme heidät asiakkaillemme. Buutti Education on tunnettu korkealaatuisista koulutuksistaan, jotka ovat ohjelmistokehittäjien suunnittelemia ja saaneet opiskelijoilta ja asiakkailta huippuarviot.

Olemme osa Netum-konsernia. Netum tarjoaa digitaalisia palveluita data-analytiikan, johdon konsultoinnin, kyberturvallisuuden, integraatioratkaisuiden sekä jatkuvuuspalveluiden parissa. Netum on vahvasti kasvava IT-palvelukumppari, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-projekteista.

Virstanpylväät

 • 2016 ensimmäiset Koodikärpät
 • 2017 ohjelmointikerhot Oulun yliopistolla ja Buutti Oy:n perustaminen
 • 2018 ensimmäinen ohjelmistokehitysprojekti ja toimisto Ouluun
 • 2018 työvoimakoulutukset alkavat
 • 2019 Buutti Consulting ja Education omiksi organisaatioikseen
 • 2019 ensimmäiset ohjelmistokehitysprojekti Helsingissä ja toimisto Helsinkiin
 • 2020 työvoimakoulutukset laajenevat Pohjois-Karjalaan, Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomeen
 • 2020 ohjelmistokehitys laajenee Tampereelle
 • 2021 muutto uusiin, isompiin tiloihin Oulussa ja Helsingissä
 • 2022 työntekijöitä yli 100
 • 2023 Netum Group Oyj ostaa Buutin

50. buuttilainen sai ämpärin

100. buuttilainen sai saavin

Arvomme

Avoimuus

Pyrimme ratkaisemaan asiat ensisijaisesti kysymällä ja keskustelemalla. Kannustamme toisiamme, ja pidämme keskusteluilmapiirin rentona. Tuemme avointa keskustelua toisia kunnioittaen, tiedon jakamista ja kaverin tukemista.

Rehellisyys

Emme usko pintakiiltoiseen korporaatiopuheeseen, vaan kerromme asiat sisäisesti ja ulkoisesti niin kuin ne ovat. Olemme läpinäkyviä viestinnässä ja päätöksenteossa.

Luottamus

Luotamme toistemme osaamiseen sekä kehittymiseen omassa työssään. Luotamme siihen, että asiantuntijoillamme on paras tieto omaan työhönsä liittyvissä asioissa.

Vaikutusmahdollisuudet

Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaamme ja työskentelytapoihimme, saada mielenkiintoisia työtehtäviä sekä tukea urakehitystämme varten.

Pitkäjänteisyys

Emme hae pikavoittoja, vaan pyrimme rakentamaan parhaat ja kestävimmät ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseksi sekä sisäisesti että asiakkaidemme kanssa.

Osaaminen

Osaaminen ja halu kehittyä ovat meille pelkkää kokemusta tärkeämpiä. Tuemme toistemme kehittymistä.

Ilmoituskanava

Netum Group Oyj:n tytäryhtiönä Buutti Oy:llä on käytössään konsernin Whistleblowing-ilmoituskanava, jonka kautta henkilöstö ja sidosryhmät voivat anonyymisti nostaa esiin Buutin toimintaan liittyviä epäkohtia. Kanavan kautta voit ilmoittaa esimerkiksi lakia rikkovista väärinkäytösepäilyistä. Ilmoitetut epäkohdat ja raportoidut rikkomukset tutkitaan ja niiden osalta ryhdytään tarvittaviin toimenpiteisiin.

Linkki ilmoituskanavaan: https://report.whistleb.com/fi/netum

Linkin takaa löydät myös tarkemmat ohjeet ilmoituskanavan käyttämiseen.

Tutustu meihin tarkemmin

Minkälaista porukkaa Buutilla on ja millaista täällä on työsken­nellä?

Buuttilaiset

Mitä työtä olemme tehneet ja minkälaisten asiakkaiden kanssa?

Referenssit

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko muuten vain jutulle?

Ota yhteyttä