Hei koodari, tutustutaan!

Haluatko ohjelmistokehittäjiä varten luotuun yritykseen? Meillä sinun ei tarvitse olla yksisarvinen, vaan arvostamme monipuolista kokemusta, itsenäistä otetta ja intoa asiakastyöhön. Tarjoamme pääasiassa työtehtäviä liittyen web- sekä sulautettujen järjestelmien kehitykseen.

Toivomme, että sinulla on jo useampi vuosi (5+ vuotta) kokemusta ohjelmistokehityksestä. Työpaikat sijaitsevat pääasiassa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa, mutta voit tehdä joustavasti myös etätöitä.


Löytyykö sinulla 1-4 vuotta työkokemusta? Kurkkaa CodeMatch-työpaikat.

CodeMatch-työpaikat

FAQ

Kuinka paljon Buutilla tienaa? add_circledo_not_disturb_on

Meillä on käytössä provisiopalkkamalli kiinteällä 3000 tai 4000 euron takuupalkalla. Ohjelmistokehittäjät tienaavat 4000-8000€/kk.

Tutustu tarkemmin palkkaukseen >

Millainen lomakäytäntö Buutilla on? add_circledo_not_disturb_on

Buutilla sinulle kertyy täydet 2,5 lomapäivää kuukaudessa heti työsuhteen alusta asti. Voit käyttää kertyneitä lomapäiviä heti seuraavasta kuukaudesta lähtien. Maksamme työntekijöillemme myös lomarahan. Loma-ajan palkka ja lomaraha maksetaan asiakasprojektisi provision mukaisesti.
Mikäli haluat pitää enemmän vapaata, palkaton loma onnistuu myös.

Miten yhteisöllisyys Buutilla rakentuu?add_circledo_not_disturb_on

Buuttilaiset tykkäävät puuhata yhdessä. Yhteisiin puuhiin kuuluuvat vapaaehtoiset toimistopäivät, lajikokeilut, kesäjuhlat, pikkujoulut, tiimilounaat, viikkovisa ja chatissa meemuilu.

Mitkä ovat pääasialliset ohjelmointikielet ja -teknologiat, joita käytätte? add_circledo_not_disturb_on

Buutti on keskittynyt pääasiassa moderniin webbi- ja sularikehitykseen. Käytettäviin teknologioihin vaikuttaa tietysti aina projekti, mutta pääasiassa työskentelemme esimerkiksi näiden parissa:

  • JavaScript/TypeScript (React, Angular Vue, Node.js)
  • Java
  • C#
  • /.NET
  • C++ ja C
  • Python
  • Pilvipalvelut (AWS, Azure, GCP)
  • DevOps

Millaisia projekteja Buutilla on? add_circledo_not_disturb_on

Buuttilaisten koodia löytyy melkein alalta kuin alalta. Toimialoja joilla toimimme ovat ainakin tietoliikennetekniikka, terveysteknologia, finassiala, teollisuus, IoT ja logistiikka. Pääasiassa asiakkaamme toimivat yksityisellä sektorilla.
Buutilla on oma neljän hengen myyntitiimi ja Netum-kaupan myötä meillä on käytössämme myös Netumin myyjien ammattitaito sekä vahva jalansija julkishallinnon projekteissa.

Katso referenssimme >

Entä jos en työskentele projektissa? add_circledo_not_disturb_on

Vaikka Buutin kehittäjillä penkkiaikaa on melko vähän, voi konsultin työssä myös joskus tulla taukoa projektien välissä. Tällöin turvanasi on kuukausipalkka. Penkinlämmittäjänä aikaa käytetään tyypillisesti itseopiskeluun, kursseihin tai vaikkapa open source -koodailuun. Pääset myös osallistumaan johonkin Buutin sisäiseen kehitysprojektiin, mikäli näitä on käynnissä. Kun et työskentele projektissa, työaikasi on 80% viikossa täydellä kuukausipalkalla.

Työskentelettekö asiakkaan vai Buutin toimistolta käsin? add_circledo_not_disturb_on

Tarjoamme laajat etätyömahdollisuudet, mutta osa työntekijöistämme työskentelee asiakkaan toimistolta käsin, osa taas mieluummin Buutin toimistolta. Projektista riippuen asiakas voi edellyttää käyntiä myös heidän toimitiloissaan.
Buutin toimistot löytyvät Helsingistä, Oulusta ja Tampereelta. Tällä hetkellä emme tee täysin etätyösopimuksia.

Miten yritys tukee työntekijöiden jatkuvaa oppimista ja ammatillista kehittymistä? add_circledo_not_disturb_on

Me Buutilla kannustamme ja tuemme asiantuntijoidemme kouluttautumista. Tarjoamme kehittäjillemme koulutusetua 15 tuntia vuodessa. Tämä on opiskeluaikaa, jolta maksetaan asiakasprojektin katteeseen perustuva provisio. Mikäli haluat opiskella enemmän, tämä onnistuu myös kuukausipalkan turvin.

Järjestämme uusia kursseja sekä opiskelumateriaaleja aina tarpeen mukaan, ja Buutilta löytyy myös oma koulutusmateriaalipankki. Maksamme myös bonuksen esimerkiksi pilvisertifikaattien suorittamisesta.

Buutin rekryprosessi on sujuva

Lähetä meille työhakemus

Ihan aluksi kerrot meille kuka olet, mitä osaat ja minkälaista työtä haluat tehdä. Riittää, että vastaat muutamaan kysymykseen nettisivuillamme.

Tutustu rekrytoijan kanssa

Tutustaan paremmin 45 minuutin mittaisessa juttutuokiossa Google Meetin välityksellä. Kerromme Buutista työnantajana ja kuulemme mielellämme tarkemmin työhistoriastasi, osaamisestasi ja tulevaisuuden suunnitelmistasi.

Jutellaan tarkemmin teknisessä haastattelussa

Tässä tapaamisessa mennään jo syvälle itse asiaan. Kehittäjämme kysyy sinulta teknisiä kysymyksiä ja pääset lopuksi näyttämään ongelmanratkaisutaitojasi pienimuotoisen livekoodaustehtävän muodossa. Nyt on hyvä hetki esittää kiperiä kysymyksiä myös meidän suuntaamme!

Tavataan myyntitiimin kanssa

Tapaat Buutin myyntitiimin, joka pitää huolen että sinulle löytyy mielenkiintoisia projekteja. Pääset esittämän projektitoiveita sekä kuulemaan tarkemmin asiakkuuksista.

Aloitetaan työt Buutilla!

Aika vetää päälle Buutti-huppari ja laittaa hihat heilumaan.

Lue vaiheiden tarkemmat kuvaukset ja parhaat vinkkimme rekrytointijohtaja Mapin blogista.

Rekryprosessi

Joustamme elämäntilanteesi mukaan

Buutilla saat vapautta ja vastuuta. Emme niuhota turhasta, vaan luotamme ammattitaitoosi. Joustamme elämäntilanteesi mukaan: työn sijainti, välineet, ajoitus ja lomat ovat kaikki sovittavissa. Meillä löydät hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä. Työpuhelinta ei tarvitse vilkuilla iltaisin, ja saat pitää kunnon lomat.

Kiinnostavat ja kehittävät projektit

Buutilla on kiinnostavia web sekä sulautettujen järjestelmien asiakkaita monelta eri toimialalta. Tehokkaan myyntitiimin ja laajan asiakaskunnan voimin pyrimme löytämään sinulle mielenkiintoista tekemistä. Haluamme palvella asiakkaitamme erinomaisesti ja samalla tuemme konsulttiemme kehitystä monella eri tavalla. Sinua ei myöskään revitä joka suuntaan, vaan voit keskittyä yhteen kehitysprojektiin kerrallaan.

Olemme avoimia ja rehellisiä

Pysyt aina kartalla siitä, mitä Buutilla tapahtuu. Asioista puhutaan avoimesti niin kuin ne ovat. Buuttia myös kehitetään sinun toiveidesi mukaisesti. Kaikki kehitysideat kuullaan, käsitellään, arkistoidaan ja joskus ne myös toteutetaan.

Osaavat ja mukavat työkaverit

Buuttilaiset ovat teknisesti äärimmäisen taitavia, joten voit olla ylpeä kuuluessasi tähän joukkoon. Emme kuitenkaan usko devaajan olevan koskaan valmis, vaan autamme sinua kehittämään osaamistasi.

Tutustu tarkemmin

Ota yhteyttä

Matilda Mäkinen

Rekrytointipäällikkö

matilda.makinen@buutti.com

045 7832 9415

Julia Räsänen

Rekrytointiasiantuntija

julia.rasanen@buutti.com

045 783 621 11