Avoimet työpaikat

Haluamme tutustua sinuun. Voit laittaa meille hakemuksen, sähköpostin tai vaikkapa soittaa. Buutti Consultingin työpaikkojen kanssa toivomme sinulla olevan useamman vuoden verran työkokemusta ohjelmistokehityksestä.

Vaikket löytäisikään alla olevista rooleista juuri sinulle sopivaa, kannattaa lähettää avoin hakemus. Meillä saattaa hyvinkin olla sinulle sopiva projekti tiedossa. Jos ei nyt, niin kohta ainakin!

 

Junior-työpaikat

Onko sinulla alle kaksi vuotta työkokemusta? Junior-työpaikkamme löytyvät CodeMatchin puolelta.

Junior-työpaikat

Ota yhteyttä

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@buutti.com

Matilda Mustakallio

Rekrytointi­päällikkö 
045 7832 9415

Julia Räsänen

Rekrytointiasiantuntija
045 783 621 11

Aino Maaninka

Rekrytointiasiantuntija
045 783 741 44

Töihin Buutille

Buutilla pääset osaksi intohimoisten tekniikkaosaajien joukkoa. Buuttilaiset ovat työssään sanalla sanoen hyviä, sillä rekrytointiprosessimme keskittyy mittaamaan hakijan todellista teknistä osaamista ja intohimoa alaa kohtaan. Kehittäjillämme on vahvaa harrastustaustaa alalta ja ohjelmointi onkin meille enemmän kuin vain työpaikka. Meiltä löydät retropelikehittäjää, Arduino-harrastajaa, 3D-tulostuksen edelläkävijöitä ja monenlaisia muusikoita. Saat buuttilaisilta apua niin työhommiin kuin siihen vapaa-ajan ikuisuusprojektiisi.

Toimintamme kasvaa jatkuvasti, ja meillä on koko ajan uusia kiinnostavia projekteja aluillaan. Asiakkaamme ovat terveydenhuollon, finanssialan ja ICT:n kärkinimiä. Työpaikat sijaitsevat pääasiassa Oulussa, Helsingissä ja Tampereella, mutta Buutilla on myös laajat etätyömahdollisuudet. Kysy lisää rekrytoijiltamme!

Projektiemme vaatimukset osaamisen ja teknologioiden suhteen vaihtelevat, ja ohjelmoijillamme onkin kokemusta junior-tasosta aina useisiin vuosikymmeniin. Buutilla toiveitasi kuunnellaan, ja voit vaikuttaa, minkälaisiin asiakasprojekteihin menet. Myyjä-ässämme ovat erikoistuneet löytämään juuri sinulle sopivan projektin laajasta kontaktiverkostostaan

Rekrytointi­prosessimme

Buutin rekryprosessi on sujuva, etkä joudu odottamaan vastauksia viikkotolkulla. Arvion osaamisestasi tekevät ohjelmistokehittäjät, ja vain parhaat pääsevät seulasta läpi.

 1. Hakemus
  Ihan aluksi kerrot meille kuka olet, mitä osaat ja minkälaista työtä haluat tehdä. Riittää, että vastaat muutamaan kysymykseen nettisivuillamme.
 2. Tutustuminen rekrytoijan kanssa
  Tutustaan paremmin 45 minuutin mittaisessa juttutuokiossa joko Google Meetin tai puhelimen välityksellä. Kerromme Buutista työnantajana ja kuulemme mielellämme tarkemmin työhistoriastasi, osaamisestasi ja tulevaisuuden suunnitelmistasi.
 3. Ohjelmointitehtävä
  Seuraavaksi päästään sanoista tekoihin ja pääset näyttämään osaamistasi ohjelmointitehtävän muodossa. Tehtävässä arvostellaan vastauksesi toimivuutta, tyyliä ja rakennetta. Voit tehdä tehtävän vahvuuksien ja toiveidesi mukaisella kielellä.
 4. Tekninen haastattelu
  Tässä tapaamisessa mennään jo syvälle itse asiaan. Kehittäjämme kysyy sinulta teknisiä kysymyksiä ja pääset lopuksi näyttämään ongelmanratkaisutaitojasi pienimuotoisen livekoodaustehtävän muodossa. Nyt on hyvä hetki esittää kiperiä kysymyksiä myös meidän suuntaamme!
 5. Myynnin tapaaminen
  Tapaat Buutin myyntitiimin, joka pitää huolen että sinulle löytyy mielenkiintoisia projekteja. Pääset esittämän projektitoiveita sekä kuulemaan tarkemmin asiakkuuksista.
 6. Tervetuloa Buutille!
  Aika vetää päälle Buutti-huppari ja laittaa hihat heilumaan.

Lue vaiheiden tarkemmat kuvaukset ja parhaat vinkkimme rekrytointijohtaja Mapin blogista.

Palkkaus

Buutilla ohjelmoija on ykkönen ja meillä koodarina tienaat reilun ja avoimen palkkamallin myötä erittäin hyvin. Palkkasi muodostuu kuukausipalkasta sekä katteen mukaan maksettavasti prosiviosta. Katso kuukausiansiosi alla olevasta laskurista.

Työskenneltäessä asiakasprojektissa olet oikeutettu laskurin mukaiseen provisiopalkkaan. Kuukausipalkka on 3000-4000€ tulee maksettavaksi, mikäli et työskentele asiakasprojektissa. Tänä aikana työaika on 80% eli päivittäinen työaika 6 tuntia. Aika käytetään itseopiskeluun tai Buutin sisäisiinn kehitysprojekteihin. 

Lopullinen palkkaus riippuu asiakkaan projektista, teknologiakokemuksestasi ja markkinan yleisestä hintatasosta. Lomapalkka sekä lomaraha maksetaan asiakasprojektin provision mukaisesti. Arkipyhät sekä sairasloman aikainen palkka määräytyvät kiinteän kuukausipalkan mukaan.

Ohjelmisto­kehittäjä

4000 – 5000 €/kk

Senior-kehittäjä

5000 – 8000 €/kk

Palkkalaskuri

Katso tästä, mikä on tuntilaskutuksen ja työtuntien suhde Buutilla.

Tuntilaskutus:


Työtunnit:


Palkkasi:

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla Buuttiset saat kuukausittain sähköpostiisi Buutin uutiset, blogitekstit ja työpaikat.

Henkilötietojasi ei käytetä muuhun kuin Buuttiset-sähköposteihin. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille. Sähköpostilistalta voi poistua milloin vain. Lisätietoa löytyy Buutin tietosuojaselosteesta.