Elämä Buutilla

Millaista on olla konsulttina Buutilla?

Toimistolla

Buutin toimistolle voit tulla vaikka crocseissa ja verkkareissa. Useimmiten työskentely onnistuu myös etänä, jolloin työasulla ei ole meidän puolesta mitään väliä. Toimistolta käsin työskennellessä tarjolla on (lähes) rajaton määrä kahvia Buutin kahviautomaatista, ja lounastauoilla voit syödä joko omia eväitä tai lähteä työporukan kanssa nauttimaan työpaikkaravintoloiden (yleensä sen lähimmän) antimista. Työajat Buutilla ovat liukuvat, joten voit järjestellä päiväsi miten haluat.

Teknologiakäsityksemme

Buutilla halutaan tuottaa ennen kaikkea kestäviä teknisiä ratkaisuja sekä laadukasta, selkeää ja ylläpidettävää koodia. Kammoamme purkkaviritelmiä ja haluamme auttaa asiakkaitamme ehkäisemään teknisen velan kertymistä nyt ja tulevaisuudessa. Buutilla kaikki ohjelmistokehittäjät osaavat sekä suunnitella laajoja kokonaisuuksia että tuottaa tehokkaasti siistejä koodirivejä. Painotamme jo rekrytointivaiheessa niin ohjelmointi- ja testauskäytäntöjen hallitsemista, arkkitehtuuriosaamista kuin raakaa ohjelmointitaitoakin. Kehittäjiämme yhdistää korkea ammattiylpeys sekä halu oman osaamisensa kehittämiseen.

Tiivis työyhteisö

Buuttilaiset tulevat toimeen keskenään niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Firman chatissa jaetaan työjuttujen ohella mm. lempibiisejä, koirakuvia ja koodarimeemejä. Chatin kautta sovitaan myös usein vapaa-ajan aktiviteeteista, oli kyseessä sitten Kanaliigan seuraava Dotamatsi tai afterworkit keskustassa. Perjantaisin chatissa julkaistaan myös firman iltapäivälehti/viikkotiedote Ilta-Buutti, ja lyödään viisaat päät vastakkain Google Meetin välityksellä viikkovisan parissa. Kesäisin koko porukka kokoontuu kesäjuhlille, ja talvella juhlitaan pikkujouluja.

Hupihommat

Ilta-Buutti

Miten liiketoimintajohtaja päätyi Hevisauruksen kosketinsoittajaksi? Kuinka buuttilaiset keksivät perunan? Viikottaisessa lehdessä esitellään uudet buuttilaiset ja irrotellaan teekkarien vappulehtien hengessä.

Viikkovisa

Perjantaisin kokoonnutaan visailemaan vaihtuvista aiheista. Tietojaan pääsee testaamaan geometriassa, automerkeissä, design-huonekaluissa ja TV-kokeissa. Jouluna ja juhannuksena palkitaan pistepörssin voittajat.

Radio Station

Buuttilaiset rakastavat musiikkia. Sisäisellä radiokanavallamme jaetaan tiistaisin teemoittain parhaat biisit, ja vuorotellen esitellään suosikkilevyjä. Teemoista kootut soittolistat löytää täältä >

Ota yhteyttä

Matilda Mäkinen

Rekrytointipäällikkö

matilda.makinen@buutti.com

045 7832 9415

Julia Räsänen

Rekrytointiasiantuntija

julia.rasanen@buutti.com

045 783 621 11

Aino Maaninka

Rekrytointiasiantuntija

aino.maaninka@buutti.com

045 783 741 44