Palkkaus

Buutilla ohjelmoija on ykkönen ja meillä koodarina tienaat reilun ja avoimen palkkamallin myötä erittäin hyvin. Palkkasi muodostuu kuukausipalkasta sekä katteen mukaan maksettavasti prosiviosta. Katso kuukausiansiosi alla olevasta laskurista.

Työskenneltäessä asiakasprojektissa olet oikeutettu laskurin mukaiseen provisiopalkkaan. Kuukausipalkka on 3000-4000€ tulee maksettavaksi, mikäli et työskentele asiakasprojektissa. Tänä aikana työaika on 80% eli päivittäinen työaika 6 on tuntia. Aika käytetään itseopiskeluun tai Buutin sisäisiin kehitysprojekteihin.

Ohjelmisto­kehittäjä

4000 – 5000 €/kk

Senior-kehittäjä

5000 – 8000 €/kk

Palkkalaskuri

Katso tästä, mikä on tuntilaskutuksen ja työtuntien suhde Buutilla.

Tuntilaskutus:


Työtunnit:


Palkkasi:

Lopullinen palkkaus riippuu asiakkaan projektista, teknologiakokemuksestasi ja markkinan yleisestä hintatasosta. Lomapalkka sekä lomaraha maksetaan asiakasprojektin provision mukaisesti. Arkipyhät sekä sairasloman aikainen palkka määräytyvät kiinteän kuukausipalkan mukaan.

Muut edut

Voit vaikuttaa tehtäviisi

Me kuuntelemme työntekijöitämme. Buutilla sinua ei vain määrätä projektiin, vaan toiveesi huomioidaan. Huipputaitavat myyjämme etsivät jatkuvasti uusia projekteja, joten valinnanvaraa on.

Urakehitys

Meillä voit edetä urallasi esimerkiksi teknisenä asiantuntijana, esihenkilönä tai projektipäällikkönä. Pidämme huolen, että saat ammattitaitoasi kehittäviä projekteja ja lisäkoulutusta.

Lounasetu

Asiantuntijatyö vaatii oikeanlaisen ravitsemuksen. Tarjoamme työntekijöillemme lounasvähennyksen ja pyrimme syömään yhdessä mahdollisimman useasti. Oulussa voit tulla mukaan myös kuuluisaan Taco-tiistaihin.

Kunto- ja hierontaetu

Tykkäätkö käydä kuntosalilla vai viihdytkö uimahallilla? Kuntoedun avulla voit pitää itsesi virkeänä ja käydä vaikka hierojalla.

Virkistyskassa

Rentoudumme yhdessä säännöllisin väliajoin järjestämällä yrityksen sisäisiä tapahtumia.

Pyöräetu

Buuttilaiset ovat innokkaita pyöräilijöitä. Voit valita itsellesi sopivan menopelin, jolla kuljet niin työmatkat kuin vapaa-ajan ajotkin. Tule myös mukaan kilometrikisajoukkueeseen ja ryhmälenkeille.

Yhteisö- ja koulutusetu

Jaamme tietoa ja oppia eri teknologioista keskenämme. Saat käyttää työaikaa itsesi kouluttamiseen.

Tilaa Buuttiset

Saat kuukausittain sähköpostiisi Buutin uutiset, blogitekstit ja työpaikat.

Ota yhteyttä

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@buutti.com

Matilda Mäkinen

Rekrytointi­päällikkö 
045 7832 9415

Julia Räsänen

Rekrytointiasiantuntija
045 783 621 11

Aino Maaninka

Rekrytointiasiantuntija
045 783 741 44