Avoimet IT-alan työpaikat

Toimintamme kasvaa jatkuvasti, ja meillä on koko ajan uusia projekteja aluillaan. Työpaikat sijaitsevat pääasiassa Oulussa ja Espoossa, mutta muunkinlaiset järjestelyt ovat mahdollisia. Projektiemme vaatimukset osaamisen ja teknologioiden suhteen vaihtelevat, ja ohjelmoijillamme onkin kokemusta trainee-tasosta aina useisiin vuosikymmeniin.  Buutilla toiveitasi kuunnellaan, ja voit vaikuttaa, minkälaisiin asiakasprojekteihin menet.

Rekryprosessissamme emme laita kauhean paljon painoarvoa hakijan koulutustaustaan, äidinkieleen tai välttämättä edes työhistoriaan, vaan hakuprosessi keskittyy mittaamaan hakijan todellista teknistä osaamista ja intohimoa alaa kohtaan. Jokainen kehittäjistämme omaa vahvan harrastustaustan alalta. 

Vaikket siis löytäisikään alla olevista rooleista juuri sinulle sopivaa, kannattaa silti lähettää hakemuksesi. Meillä saattaa hyvinkin olla sinulle sopiva projekti tiedossa. Jos ei nyt, niin kohta ainakin!

Buutti Consultingin työpaikat ovat sopivia kokeneemmille kehittäjille. Junior-tason tekijöille on hommia Buutti Educationin puolella.

Lähettämällä meille CV:si hyväksyt GDPR-ehtomme. 

Vastaanotan miellelläni hakemuksesi ja kysymyksesi!

Sonja Mehtälä

+358 45 7874 9896

sonja.mehtala(at)buutti.com.

Haemme nyt:

Cloud Engineer (Oulu, Helsinki)

Etsimme devaavaa pilviasiantuntijaa vauhdittamaan kasvutarinaamme. Olet etsimämme henkilö, mikäli suhtaudut työhösi itsenäisesti ja ammattiylpeydellä. Lisäksi haluat kehittää osaamistasi ja tuottaa asiakkaillemme ensiluokkaista koodia moderneja teknologioita hyödyntäen. Etsimme nyt uusia tekijöitä pääkaupunkiseudun ja Oulun alueen asiakasprojekteihin.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään konsulttina asiakasprojekteissamme, joten aiempi kokemus ohjelmistokonsultoinnista katsotaan eduksi. Asiakkainamme on niin suuria kuin myös keskisuuria toimijoita, muun muassa tietoliikenneteknologian, terveydenhoidon ja autoteollisuuden toimialoilta. Toivomme että sinulta löytyy jo useamman vuoden kokemusta ohjelmoinnista, sekä kiinnostusta näitä toimialoja kohtaan.

Mitä toivomme sinulta:

 • Vahvaa osaamista Microsoftin teknologioista (C#, .NET ja Azure)
 • Sinulla on useamman vuoden kokemus ohjelmoinnista työelämässä
 • Olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi
 • Harrastuneisuus katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Ohjelmoinnista, teknologiasta ja itsensä kehittämisestä innostuneen työyhteisön.
 • Vaikutusmahdollisuuden yrityksen toimintaan. Meille on tärkeää tietää, miten haluat kehittää yritystämme, sillä työntekijät ovat tärkein voimavaramme.
 • Vaihtelevat työtehtävät. Erilaisten ohjelmistoprojektien lisäksi voit halutessasi toimia kouluttajana asiakkaillemme.
 • Matalan hierarkian. Vältämme kaikkea turhaa byrokratiaa, emme nipota pienestä ja viljelemme joskus hyvää mutta enimmäkseen huonoa huumoria.
 • Kattavat työsuhde-edut.
 • Hyvän palkan. Buutilla asiantuntija ansaitsee tuntuvan korvauksen työstään. Kehittäjällemme kuuluu noin 50% asiakkaan laskutuksesta, minkä lisäksi sinulla on kattava takuupalkka.

 

Kiinnostuitko? Jos uskot sopivasi joukkoomme, lähetä meille CV:si tai vaikkapa linkki LinkedIn tai GitHub -profiiliisi osoitteeseen sonja.mehtala@buutti.com. Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli yllä kuvattu rooli ei kuvaa juuri sinua, katso muut avoimet työpaikkamme tai lähetä meille avoin hakemuksesi.

C++ -kehittäjä / sulautettujen järjestelmien kehittäjä (Oulu, Helsinki)

Tässä tehtävässä työskentelet konsulttina asiakasprojekteissamme, jotka toteutat laadukkaasti moderneja teknologioita hyödyntäen. Buuttilaisena olet osa jatkuvasti kasvavaa joukkoamme ja tarjoamme sinulle rennon työyhteisön, jossa pääset kehittämään osaamistasi kiinnostavissa asiakasprojekteissa. Asiakkainamme on niin suuria kuin myös pienempiä toimijoita muun muassa tietoliikenneteknologian, terveydenhoidon ja autoteollisuuden toimialoilta.

Mitä odotamme sinulta: 

 • Hyvä osaaminen C++ ohjelmointikielestä (myös uudemmat C++ -standardit ovat sinulle tuttuja) 
 • Osaat työskennellä sujuvasti Linux-ympäristössä 
 • Sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus ohjelmoinnista työelämässä
 • Olet kiinnostunut sulautettujen järjestelmien kehittämisestä

Mitä tarjoamme sinulle:  

 • Vaihtelevat työtehtävät. Projektityön lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus toimia kouluttajana asiakkaillemme. 
 • Matalan hierarkian. Vältämme kaikkea turhaa byrokratiaa, emme nipota pienestä ja viljelemme antaumuksella niin hyvää kuin myös huonoa huumoria.
 • Kilpailukykyisen palkan. Buutilla asiantuntija ansaitsee tuntuvan korvauksen työstään.
 • Vaikutusmahdollisuudet kasvavan yrityksen toimintaan. 

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen: sonja.mehtala@buutti.com. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Viimeinen hakupäivä: Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web Developer (Oulu)

Tässä tehtävässä työskentelet konsulttina asiakasprojekteissamme, jotka toteutat laadukkaasti moderneja teknologioita hyödyntäen. Buuttilaisena olet osa jatkuvasti kasvavaa joukkoamme ja tarjoamme sinulle rennon työyhteisön, jossa pääset kehittymään kiinnostavissa asiakasprojekteissa. Asiakkainamme on niin suuria kuin myös pienempiä toimijoita muun muassa tietoliikenneteknologian, terveydenhoidon ja autoteollisuuden toimialoilta. Tulet työskentelemään joko asiakkaidemme toimitiloissa tai Buutin omalla toimistolla Oulun Teknologiakylässä.

Mitä toivomme sinulta:  

 • Sinulla on vahva osaaminen joistain seuraavista: modernit Javascript -frameworkit, Python, Node.js, React, REST-rajapinnat tai SQL-tietokannat
 • Työskentelet sujuvasti Linux-ympäristössä
 • Olet kerryttänyt työkokemusta ohjelmistokehityksestä jo vähintään muutaman vuoden ajalta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Vahvaa harrastuneisuutta ohjelmoinnista
 • Suhtaudut ohjelmistokehitykseen ammattiylpeydellä: vihaat spagettikoodia ja purkkamallivirityksiä
 • Läpäiset pienimuotoiset ohjelmointihaasteemme, joilla testaamme kaikkia hakijoitamme

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen: sonja.mehtala@buutti.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Sonjalta 045 787 49896, sonja.mehtala@buutti.com 

Avoin hakemus

Buutilla alkaa jatkuvasti uusia projekteja, joihin tarvittava kokemus ja osaaminen vaihtelee. Me emme nipota koulutustaustastasi, äidinkielestäsi tai välttämättä edes työhistoriastasi. Keskitymme sen sijaan mittaamaan todellista osaamista ja intohimoa ohjelmointia kohtaan. Jokaisella kehittäjällämme on vahva ohjelmistoalan harrastustausta.

Kerro meille:

 • Työ-, koulutus- ja harrastushistoriasi 
 • Minkälaista työtä haet
 • GitHub -linkki omiin projekteihisi

Lähetä hakemuksesi tai kysymyksesi Sonjalle, 045 787 49896, sonja.mehtala@buutti.com.

Miksi meillä on mukavaa olla töissä?

Palkkaus

Pyrimme olemaan läpinäkyviä kaikessa mitä teemme. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, jossa työntekijän palkka muodostuu kuukausipalkasta, sekä tuntilaskutuksen mukaan maksettavasta bonuksesta. Alla olevat esimerkkipalkat sisältävät sekä kuukausipalkan että bonuksen.

Junior-ohjelmistokehittäjä

2750 – 3500€/kk

Ohjelmistokehittäjä

3500 – 4560€/kk

Senior-ohjelmistokehittäjä

4560 – 8000€/kk

Tiedot pätevät Oulun seudulla, ja ne on päivitetty 1.8.2019.

Web-kehittäjät Jere Tapaninen (vas.) ja Panu Paakkari.

Henkilöstöedut

VAIHTELEVAT PROJEKTIT

Tarjoamme monipuolisesti töitä muiden muassa ohjelmistokehityksen, johtamisen ja opetuksen parissa. Vaihtelevien projektien parissa voit jatkuvasti kehittää itseäsi ja edetä urallasi.

VOIT VAIKUTTAA TYÖTEHTÄVIISI

Me kuuntelemme työntekjiöitämme. Buutilla sinua ei vain määrätä projektiin, vaan toiveesi huomioidaan.

URAKEHITYS

Meillä voit edetä urallasi esimerkiksi teknisenä asiantuntijana tai projektipäällikkönä.

HIERONTAETU

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista, voit käydä hieronnassa aukaisemassa jumiutuneet lihakset ilmaiseksi!

LOUNASETU

Asiantuntijatyö vaatii oikeanlaisen ravitsemuksen. Tarjoamme työntekijöillemme lounasvähennyksen ja pyrimme syömään yhdessä mahdollisimman useasti.

KUNTOETU

Tykkäätkö käydä kuntosalilla vai oletko kotonasi uimahallilla? Kuntoedun avulla voit pitää itsesi virkeänä.

VIRKISTYSKASSA

Rentoudumme yhdessä säännöllisin väliajoinjärjestämällä yrityksen sisäisiä tapahtumia. Voit tulla mukaan viikottaisiin sulkapallopeleihin tai osallistua Buutin LAN-partyihin.   

YHTEISÖ- JA KOULUTUSETU

Buutin toiminnan taustalla on ajatus, että jaamme tietoa ja oppia eri teknologioista keskenämme. Saat koko yhteisön tuen tekniikan salojen oppimiseen ja mahdollisuuden kehittää itseäsi.

Tilaa työpaikkamme suoraan sähköpostiisi!