Buuttilaisia kesäjuhlillamme 2019

Buutti – Passion for Programming

Jo perustamishetkellämme keväällä 2017 oli tavoitteemme selkeä: auttaa ihmisiä löytämään intohimonsa ohjelmoinnin parissa. Olemme nopeasti kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta kolmenkymmenen osaajan konsultointi- ja koulutusfirmaksi. Tänä aikana koulutuksemme ovat auttaneet yhteensä 1300:aa nuorta, opiskelijaa tai työtöntä löytämään intohimonsa tekniikan alalla. Olemme siis pystyneet tarjoamaan työpaikan Buutilta usealle kymmenelle ohjelmistoalan osaajalle, ja koulutustemme kautta töihin on päässyt lukematon määrä lisää. Koulutammekin jatkuvasti ohjelmoijia ensimmäisestä koodirivistä täyspäiväiseen IT-alan työpaikkaan asti.

Vuodesta 2018 lähtien olemme tarjonneet yrityksille IT-konsultointia ja ohjelmistokehityspalveluita. Suurimmat asiakkuutemme ovat tietoliikennetekniikan, terveydenhuollon, autoteollisuuden ja IoT:n aloilla. Buutin IT-konsulttina, ohjelmistokehittäjänä, web-ohjelmoijana tai sovelluskehittäjänä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi uusimpien teknologioiden parissa. Teemme konsultointia oululaisella asenteella: mikä sovitaan, se pidetään.

Buutilla pääset osaksi intohimoisten osaajien joukkoa. Viihdymme keskenämme myös vapaa-ajalla, ja voit tulla mukaan viikottaisiin sulkapallopeleihimme tai silloin tällöin pidettäviin Buutin LAN-partyihin. Luonnollisesti myös palkka ja muut työsuhde-edut ovat buuttilaisilla kohdillaan.

”Buutilla parasta on ehdottomasti työyhteisö. Myös palkka on kompetentti.”

Jere, web-kehittäjä

Buuttilaiset puuhaavat keskenään myös vapaa-ajalla. Kuvassa Buutin LAN-partyt helmikuussa 2019.

Avoimet IT-alan työpaikat

Toimintamme kasvaa jatkuvasti, ja meillä on koko ajan uusia projekteja aluillaan. Työpaikat sijaitsevat pääasiassa Oulussa ja Espoossa, mutta muunkinlaiset järjestelyt ovat mahdollisia. Projektiemme vaatimukset osaamisen ja teknologioiden suhteen vaihtelevat, ja ohjelmoijillamme onkin kokemusta trainee-tasosta aina useisiin vuosikymmeniin. Buutilla toiveitasi kuunnellaan, ja voit vaikuttaa, minkälaisiin asiakasprojekteihin menet.

Rekryprosessissamme emme laita kauhean paljon painoarvoa hakijan koulutustaustaan, äidinkieleen tai välttämättä edes työhistoriaan, vaan hakuprosessi keskittyy mittaamaan hakijan todellista teknistä osaamista ja intohimoa alaa kohtaan. Jokainen kehittäjistämme omaa vahvan harrastustaustan alalta. Buutin kehittäjien suosikkipuheenaihe onkin ohjelmointi.

Vaikket siis löytäisikään alla olevista rooleista juuri sinulle sopivaa, kannattaa silti lähettää hakemuksesi. Meillä saattaa hyvinkin olla sinulle sopiva projekti tiedossa. Jos ei nyt, niin kohta ainakin!

Lähettämällä meille CV:si hyväksyt GDPR-ehtomme. 

Vastaanotan miellelläni hakemuksesi ja kysymyksesi!

 

Sonja Mehtälä

+358 45 7874 9896

sonja.mehtala(at)buutti.com.

 

Haemme nyt:

Etsimme ohjelmistokehittäjää, olisitko sinä Miikan uusi kollega? (Helsinki, Espoo, Vantaa)

Haluatko keskittyä tuottamaan ensiluokkaista koodia tuntuvalla korvauksella? Etsimme itsenäistä ja ammattiylpeydellä työhönsä suhtautuvaa ohjelmistokehittäjää työskentelemään pääkaupunkiseudun asiakasprojekteissamme. Olemme oululaislähtöinen yritys ja kasvamme voimakkaasti pääkaupunkiseudulla, eivätkä ohjelmistokehittäjämme Miikan kädet enää yksin riitä.

Asiakasprojektit vaihtelevat tehtävään valittavan henkilön mielenkiinnon mukaan. Olemme aiemmin toteuttaneet esimerkiksi seuraavanlaisia projekteja:

 • Itsestään ajavien autojen algoritmien suunnittelua
  Uusimman sukupolven IoT-alustakehitystä
  Web-pohjaisen seikkailupelin opetustarkoitukseen
  Räätälöityjä Linux-pohjaisia sulautettuja järjestelmiä
  Tulevaisuuden mobiiliverkkojen web-ratkaisuja
  Potilastietojärjestelmän uudistamista

Olet etsimämme henkilö, mikäli suhtaudut ohjelmistokehitykseen yhtä suurella intohimolla kuin mekin. Emme tarjoa sinulle toimistoa merinäköalalla, pingispöytää tai jääkaappia täynnä olutta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen eli koodaamiseen hyvällä palkalla. Tekemääsi tulosta ei käytetä raskaan hallintohimmelin ylläpitämiseen tai turhien kulujen kattamiseen. Kustannussyistä olemme jopa sijoittaneet toimistomme 612 kilometrin päähän Mannerheimintieltä. Työskentelysi tapahtuu kuitenkin asiakkaiden toimitiloissa pääkaupunkiseudulla.

Tässä tehtävässä työskentelet konsulttina asiakasprojekteissamme, joissa pääset hyödyntämään vahvuuksiasi ja saat vaihtelua työhösi. Saatat koodata myös Miikan kanssa, mutta muuten työolot ovat siedettävät.  

Kuka Miikka on?

Tuleva kollegasi Miikka on ohjelmistokehittäjä ja yksi Buutin osakkaista ja hän vastaa pääkaupunkiseudun toiminnoistamme. Hänen kauttaan apu on aina lähellä. Saat tukea niin käytännön järjestelyissä kuin projektien pattitilanteissakin. Toki Miikalle olisi myös hyväksi saada kavereita. 

Mitä odotamme sinulta: 

 • Sinulla on vahva osaaminen vähintään yhdestä seuraavista teknologioista: modernit Javascript-frameworkit (React, Node ja/tai Angular), C#, C++, Java
 • Työskentelet sujuvasti Linux-ympäristössä
 • Olet kerryttänyt työkokemusta ohjelmistokehityksestä jo vähintään kahden vuoden ajalta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Vahvaa harrastuneisuutta
 • Suhtaudut ohjelmistokehitykseen ammattiylpeydellä: vihaat spagettikoodia ja purkkamallivirityksiä
 • Läpäiset pienimuotoiset ohjelmointihaasteemme, joilla testaamme kaikkia hakijoitamme

Mitä tarjoamme sinulle: 

 • Hyvän palkan. Buutilla asiantuntija ansaitsee tuntuvan korvauksen työstään. Kehittäjällemme kuuluu noin 50% asiakkaan laskutuksesta, minkä lisäksi sinulla on kattava takuupalkka.
 • Ohjelmoinnista, teknologiasta ja itsensä kehittämisestä innostuneen työyhteisön.
 • Vaikutusmahdollisuuden yrityksen toimintaan. Meille on tärkeää tietää, miten haluat kehittää yritystämme, sillä työntekijämme ovat tärkein voimavaramme.
 • Vaihtelevat työtehtävät. Erilaisten ohjelmistoprojektien lisäksi sinulla on muun muassa mahdollisuus toimia kouluttajana asiakkaillemme.
 • Matalan hierarkian. Vältämme kaikkea turhaa byrokratiaa, emme nipota pienestä ja viljelemme joskus hyvää mutta enimmäkseen huonoa huumoria.

Kuulostaako hyvältä? Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.9. mennessä osoitteeseen sonja.mehtala@buutti.com. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Sonja Mehtälältä +3584578749896.

C++ -kehittäjä / sulautettujen järjestelmien kehittäjä (Oulu)

Mitä odotamme sinulta: 

 • Hyvä osaaminen C++ ohjelmointikielestä (myös uudemmat C++ -standardit ova sinulle tuttuja) 
 • Osaat työskennellä sujuvasti Linux-ympäristössä 
 • Sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus ohjelmoinnista työelämässä
 • Olet kiinnostunut sulautettujen järjestelmien kehittämisestä

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Vaikutusmahdollisuudet yrityksen toimintaan. Meille on tärkeää tietää, miten haluat kehittää yritystämme, sillä työntekijämme ovat tärkein voimavaramme. 
 • Vaihtelevat työtehtävät. Projektityön lisäksi sinulla on muun muassa mahdollisuus toimia kouluttajana asiakkaillemme. 
 • Matalan hierarkian. Vältämme kaikkea turhaa byrokratiaa, emme nipota pienestä ja viljelemme antaumuksella niin hyvää kuin myös huonoa huumoria. 
 • Kilpailukykyisen palkan. Buutilla asiantuntija ansaitsee tuntuvan korvauksen työstään.

Kiinnostuitko? Voit lähettää lähetä hakemuksesi + ansioluettelosi osoitteeseen: mikko.koistinen@buutti.com. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Viimeinen hakupäivä: Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Java Back End Developer (Oulu)

Tässä tehtävässä työskentelet konsulttina asiakasprojekteissamme, jotka toteutat laadukkaasti moderneja teknologioita hyödyntäen. Buuttilaisena olet osa jatkuvasti kasvavaa joukkoamme ja tarjoamme sinulle rennon työyhteisön, jossa pääset kehittymään kiinnostavissa asiakasprojekteissa. Asiakkainamme on niin suuria kuin myös pienempiä toimijoita muun muassa tietoliikenneteknologian, terveydenhoidon ja autoteollisuuden toimialoilta. Tulet työskentelemään joko asiakkaidemme toimitiloissa tai Buutin omalla toimistolla Oulun Teknologiakylässä. Buutilla me kuuntelemme sinua: voit itse vaikuttaa siihen, millaisia projekteja sinulle tarjotaan.   

Mitä edellytämme sinulta:  

 • Sinulla on vähintään vuoden työkokemus Java Back End -ohjelmoinnista 
 • Olet kerryttänyt jo parin vuoden ajan kokemusta ohjelmistokehityksestä työn, koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta  
 • Sinulla on Java 8- ja Java EE- kokemusta  
 • Hallitset web-sovellusten periaatteet   
 • Haluat kehittää ohjelmointitaitojasi ja olet valmis omaksumaan uusia teknologioita 
 • Työskentelet itsenäisesti ja olet valmis ottamaan vastuuta 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen sonja.mehtala@buutti.com 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Sonja Mehtälältä, 044 787 49896, sonja.mehtala@buutti.com 

Web Developer (Oulu)

Tässä tehtävässä työskentelet konsulttina asiakasprojekteissamme, jotka toteutat laadukkaasti moderneja teknologioita hyödyntäen. Buuttilaisena olet osa jatkuvasti kasvavaa joukkoamme ja tarjoamme sinulle rennon työyhteisön, jossa pääset kehittymään kiinnostavissa asiakasprojekteissa. Asiakkainamme on niin suuria kuin myös pienempiä toimijoita muun muassa tietoliikenneteknologian, terveydenhoidon ja autoteollisuuden toimialoilta. Tulet työskentelemään joko asiakkaidemme toimitiloissa tai Buutin omalla toimistolla Oulun Teknologiakylässä. Buutilla me kuuntelemme sinua: voit itse vaikuttaa siihen, millaisia projekteja sinulle tarjotaan.   

Mitä edellytämme sinulta:  

 • Sinulla on vahva osaaminen seuraavista: modernit Javascript -frameworkit, Node.js, React, REST-rajapinnat ja SQL-tietokannat
 • Työskentelet sujuvasti Linux-ympäristössä
 • Olet kerryttänyt työkokemusta ohjelmistokehityksestä jo vähintään muutaman vuoden ajalta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Vahvaa harrastuneisuutta ohjelmoinnista
 • Suhtaudut ohjelmistokehitykseen ammattiylpeydellä: vihaat spagettikoodia ja purkkamallivirityksiä
 • Läpäiset pienimuotoiset ohjelmointihaasteemme, joilla testaamme kaikkia hakijoitamme

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. sonja.mehtala@buutti.com 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Sonja Mehtälältä, 044 787 49896, sonja.mehtala@buutti.com 

Avoin hakemus

Buutilla alkaa jatkuvasti uusia projekteja, joihin tarvittava kokemus ja osaaminen vaihtelee. Me emme nipota koulutustaustastasi, äidinkielestäsi tai välttämättä edes työhistoriastasi. Keskitymme sen sijaan mittaamaan todellista osaamista ja intohimoa tekniikan parissa. Jokaisella kehittäjällämme on vahva ohjelmistoalan harrastustausta.

Kerro avoimessa hakemuksessasi:

 • Tietotekniikan alan työ-, koulutus- ja harrastushistoria
 • Minkälaista työtä haet

Lähetä hakemuksesi tai kysymyksesi Mikolle: +358 40 0663 463, mikko.koistinen(at)buutti.com.

Haluatko saada tiedon Buutin avoimista työpaikoista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirjemme

Miksi meillä on mukavaa olla töissä?

Palkkaus

Pyrimme olemaan läpinäkyviä kaikessa mitä teemme. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, jossa työntekijän palkka muodostuu kuukausipalkasta, sekä tuntilaskutuksen mukaan maksettavasta bonuksesta. Alla olevat esimerkkipalkat sisältävät sekä kuukausipalkan että bonuksen.

Junior-ohjelmistokehittäjä

2750 – 3500€/kk

Ohjelmistokehittäjä

3500 – 4560€/kk

Senior-ohjelmistokehittäjä

4560 – 8000€/kk

Tiedot päivitetty 1.8.2019.

 

Web-kehittäjät Jere Tapaninen (vas.) ja Panu Paakkari.

Henkilöstöedut

VAIHTELEVAT PROJEKTIT

Tarjoamme monipuolisesti töitä muiden muassa ohjelmistokehityksen, johtamisen ja opetuksen parissa. Vaihtelevien projektien parissa voit jatkuvasti kehittää itseäsi ja edetä urallasi.

VOIT VAIKUTTAA TYÖTEHTÄVIISI

Me kuuntelemme työntekjiöitämme. Buutilla sinua ei vain määrätä projektiin, vaan toiveesi huomioidaan.

URAKEHITYS

Meillä voit edetä urallasi esimerkiksi teknisenä asiantuntijana tai projektipäällikkönä.

HIERONTAETU

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista, voit käydä hieronnassa aukaisemassa jumiutuneet lihakset ilmaiseksi!

LOUNASETU

Asiantuntijatyö vaatii oikeanlaisen ravitsemuksen. Tarjoamme työntekijöillemme lounasvähennyksen ja pyrimme syömään yhdessä mahdollisimman useasti.

KUNTOETU

Tykkäätkö käydä kuntosalilla vai oletko kotonasi uimahallilla? Kuntoedun avulla voit pitää itsesi virkeänä.

VIRKISTYSKASSA

Rentoudumme yhdessä säännöllisin väliajoinjärjestämällä yrityksen sisäisiä tapahtumia. Voit tulla mukaan viikottaisiin sulkapallopeleihin tai osallistua Buutin LAN-partyihin.   

YHTEISÖ- JA KOULUTUSETU

Buutin toiminnan taustalla on ajatus, että jaamme tietoa ja oppia eri teknologioista keskenämme. Saat koko yhteisön tuen tekniikan salojen oppimiseen ja mahdollisuuden kehittää itseäsi.

Haluaisitko liittyä tiimiimme?

Mikäli jokin yllä olevista osa-alueista kuulostaa omaltasi, lähetä hakemuksesi + CV osoitteeseen: mikko.koistinen@buutti.com ja olemme sinuun pian yhteydessä!