Oletko sinäkin mielenkiintoinen heppu?

Buutilla pääset osaksi intohimoisten tekniikkaosaajien joukkoa. Rekryprosessissamme emme laita kauhean paljon painoarvoa hakijan koulutustaustaan, äidinkieleen tai välttämättä edes työhistoriaan, vaan hakuprosessi keskittyy mittaamaan hakijan todellista teknistä osaamista ja intohimoa alaa kohtaan. Osaamisen arvioi aina ohjelmistokehittäjä. Tuloksena jokainen kehittäjistämme omaa vahvan harrastustaustan alalta.

Toimintamme kasvaa jatkuvasti, ja meillä on koko ajan uusia projekteja aluillaan. Työpaikat sijaitsevat pääasiassa Oulussa ja Helsingissä, mutta muunkinlaiset järjestelyt ovat mahdollisia. Projektiemme vaatimukset osaamisen ja teknologioiden suhteen vaihtelevat, ja ohjelmoijillamme onkin kokemusta trainee-tasosta aina useisiin vuosikymmeniin.  Buutilla toiveitasi kuunnellaan, ja voit vaikuttaa, minkälaisiin asiakasprojekteihin menet.

Vaikket löytäisikään alla olevista rooleista juuri sinulle sopivaa, kannattaa silti lähettää hakemuksesi. Meillä saattaa hyvinkin olla sinulle sopiva projekti tiedossa. Jos ei nyt, niin kohta ainakin!

Buutti Consultingin työpaikat ovat sopivia kokeneemmille kehittäjille. Junior-tason tekijöille on hommia Buutti Educationin puolella.

Lähettämällä meille CV:si hyväksyt GDPR-ehtomme. 

Haemme nyt:

C++- ja Linux-taitaja

Buutilla saat keskittyä olennaiseen. Pääset kehittämään ohjelmistoja osaavien kollegoiden kanssa mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Työkaverisi ovat kaikki läpäisseet vaativan rekryprosessimme, ja asiakkaamme ovat terveydenhuollon, ICT:n ja autoteollisuuden kärkiyrityksiä. Voit kertoa minkälaisen projektin haluat ja myyjämme löytävät sinulle sellaisen.

Meillä työsi tulokset eivät mene raskaan organisaation ylläpitämiseen, edustusmökkeihin tai näyttäviin mainoskampanjoihin. Sen sijaan panostuksesi näkyy palkassasi. Mielipiteitäsi kuunnellaan ja toteutetaan: johtoryhmästämme suurin osa on itse projektissa olevia ohjelmistokehittäjiä ja sinun äänesi merkitsee. Useat parhaista kehitysiedoistamme ovatkin tulleet koodareiltamme.

Vaadittava osaaminen

 • Senior-tason taidot C++:ssa ja Linuxissa
 • Intohimo ohjelmointiin: hacksailyt ja oikaisut eivät kuulu valikoimaasi
 • Kyky kyseenalaistaa, haastaa ja parantaa teknologiaratkaisuja kokonaisvaltaisesti

Eduksi katsotaan

 • Harrastustausta ohjelmoinnista
 • Kyky väitellä Vimin ja Emacsin paremmuudesta kahvipöydässä

Hakeminen

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi(at)buutti.com. Valitsemme niiden perusteella sinut mukaan rekryprosessiimme, jossa sinua tullaan haastattelemaan ja teet pari koodaustehtävää. Haku päättyy 26.7. klo 23:59. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa:

Lassi Kaisto 

+358 40 7077 310, lassi.kaisto(at)buutti.com

Javatietäjä

Jos tunnet itsesi kehityshaluiseksi rämäpääksi, sovit meille kuin nenä silmään. Asiakkaamme toimivat terveydenhuollon, autoteollisuuden ja ICT:n kehityksen kärjessä. Tuletkin tekemään uusia ja mielenkiintoisia juttuja, ja myyjämme Jussi pitää huolen että pääset juuri haluamiisi projekteihin.

Pienessä organisaatiossamme voit vaikuttaa sekä työtehtäviisi että yrityksen suuntaan. Johtoryhmästämme suurin osa on itse ohjelmistokehittäjiä, joten softakehittäjien ääni todellakin kuuluu päätöksenteossa. Panostus onkin devaajien hyvinvoinnissa, etkä löydä Buuttia hesarin etusivulta tai Lapin edustusmökeiltä.

Vaadittava osaaminen:

 • Senior-tason taidot Javassa
 • Intohimo ohjelmointiin: hutaistu ja oikaistu koodi ahdistaa sinua
 • Kyky kyseenalaistaa, haastaa ja parantaa koodia kokonaisvaltaisesti

Eduksi katsotaan:

 • Harrastustausta ohjelmoinnista. 
 • Saappaanheittotaidot kesäjuhlien olympialaisiin. Sen verran ainakin, että voitat hallituksen puheenjohtaja Danin (kuvassa).

Hakeminen

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi(at)buutti.com. Valitsemme niiden perusteella sinut mukaan rekryprosessiimme, jossa sinua tullaan haastattelemaan ja teet pari koodaustehtävää. Haku päättyy 26.6. klo 12:00. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa:

Lassi Kaisto 

+358 40 7077 310, lassi.kaisto(at)buutti.com

Front End -webkehittäjä

Buuttilaiset haastavat, kehittävät, kyseenalaistavat ja tämän tuloksena usein refaktoroivat. Kollegasi ovat läpäisseet tiukan rekryprosessimme, joten heidän työhönsä voit luottaa. Ratkotte terveydenhuollon, ICT:n ja autoteollisuuden asiakkaiden ongelmia ja tuotatte aina erinomaista koodia.

Buutilla teet työtä oman hyvinvointisi eteen: tienaamasi kolikot eivät päädy keskijohdon taskuihin tai hupene massiivisiin mainoskampanjoihin. Sen sijaan näet tulokset tililläsi. Matalassa organisaatiossamme voit myös vaikuttaa yrityksen suuntaan; suuri osa parhaista kehitysideoistamme onkin tullut koodareiltamme.

Vaadittava osaaminen:

 • Senior-tason taidot joko Reactissa tai Angularissa
 • Intohimo ohjelmointiin: kavahdat hutaisuja ja oikaisuja
 • Kyky kyseenalaistaa, haastaa ja parantaa koodia kokonaisvaltaisesti

Eduksi katsotaan:

 • Harrastustausta ohjelmoinnista. 
 • Lakanalentopallotaidot kesäjuhlien olympialaisia varten

Hakeminen

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi(at)buutti.com. Valitsemme niiden perusteella sinut mukaan rekryputkeemme, jossa sinua tullaan haastattelemaan ja teet pari koodaustehtävää. Haku päättyy 26.7. klo 23:59. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa:

Lassi Kaisto 

+358 40 7077 310, lassi.kaisto(at)buutti.com

Avoin hakemus

Buutilla alkaa jatkuvasti uusia projekteja, joihin tarvittava kokemus ja osaaminen vaihtelee. Me emme nipota koulutustaustastasi, äidinkielestäsi tai välttämättä edes työhistoriastasi. Keskitymme sen sijaan mittaamaan todellista osaamista ja intohimoa ohjelmointia kohtaan. Jokaisella kehittäjällämme on vahva ohjelmistoalan harrastustausta.

Kerro meille:

 • Työ-, koulutus- ja harrastushistoriasi 
 • Minkälaista työtä haet
 • GitHub -linkki omiin projekteihisi

Lähetä hakemuksesi tai kysymyksesi Sonjalle, 045 787 49896, sonja.mehtala@buutti.com.

Lisätietoa

Lassi Kaisto

Rekrytointi

+358 40 7077 310

lassi.kaisto(at)buutti.com

Hakeminen

Lähetä CV:si ja hakemuksesi meille:

rekrytointi(at)buutti.com

Tilaamalla Buutti Job Hotline -uutiskirjeen pysyt ajan tasalla avoimista työpaikostamme. Lähetämme viikottain sähköpostiisi tiedon uusista mahdollisuuksista ja niissä vaadituista taidoista.

Miksi meillä on mukavaa olla töissä?

PALKKAUS

Pyrimme olemaan läpinäkyviä kaikessa mitä teemme. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, jossa työntekijän palkka muodostuu kuukausipalkasta, sekä tuntilaskutuksen mukaan maksettavasta bonuksesta.

Tuntilaskutus:


Työtunnit:


Junior-ohjelmistokehittäjä

Oulu: 2750 – 3500€/kk

Helsinki: 3300 – 3800€/kk

Ohjelmistokehittäjä

Oulu: 3500 – 4560€/kk

Helsinki: 4100 – 5200€/kk

Senior-ohjelmistokehittäjä

Oulu: 4560 – 8000€/kk

Helsinki: 5200 – 9000€/kk

Tiedot on päivitetty 23.3.2020.

VAIHTELEVAT PROJEKTIT

Tarjoamme monipuolisesti töitä muiden muassa ohjelmistokehityksen, johtamisen ja opetuksen parissa. Vaihtelevien projektien parissa voit jatkuvasti kehittää itseäsi ja edetä urallasi.

VOIT VAIKUTTAA TYÖTEHTÄVIISI

Me kuuntelemme työntekjiöitämme. Buutilla sinua ei vain määrätä projektiin, vaan toiveesi huomioidaan.

URAKEHITYS

Meillä voit edetä urallasi esimerkiksi teknisenä asiantuntijana tai projektipäällikkönä.

HIERONTAETU

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista, voit käydä hieronnassa aukaisemassa jumiutuneet lihakset ilmaiseksi!

LOUNASETU

Asiantuntijatyö vaatii oikeanlaisen ravitsemuksen. Tarjoamme työntekijöillemme lounasvähennyksen ja pyrimme syömään yhdessä mahdollisimman useasti.

KUNTOETU

Tykkäätkö käydä kuntosalilla vai oletko kotonasi uimahallilla? Kuntoedun avulla voit pitää itsesi virkeänä.

VIRKISTYSKASSA

Rentoudumme yhdessä säännöllisin väliajoin järjestämällä yrityksen sisäisiä tapahtumia. Voit tulla mukaan viikottaisiin sulkapallopeleihin tai osallistua Buutin LAN-partyihin.   

YHTEISÖ- JA KOULUTUSETU

Buutin toiminnan taustalla on ajatus, että jaamme tietoa ja oppia eri teknologioista keskenämme. Saat koko yhteisön tuen tekniikan salojen oppimiseen ja mahdollisuuden kehittää itseäsi.

Web-kehittäjät Jere Tapaninen (vas.) ja Panu Paakkari.

Business Manager Jussi Käkönen (vas.) ja ohjelmistokehittäjä/osakas Peetu Nuottajärvi.

Buuttilaiset pelaamassa lakanapalloa kesäjuhlilla 2019.

Buutin perustaja, hallituksen puheenjohtaja ja ohjelmistokehittäjä Dan Ackers heittämässä saapasta kesäjuhlilla 2019.

Tutustu buuttilaisiin

Panu Paakkari

Panu on lähes valmis tietotekniikan insinööri ja hän työskentelee Buutilla ohjelmistokehittäjänä. Panu on ollut mukana Buutilla vuodesta 2018, ja on erikoistunut Back End -webkehitykseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Front End onnistuisi myös. Panu onkin tehnyt Buutilla muun muassa web-ohjelmistokehitystä, CI-ympäristökehitystä, ja 5G-hallintajärjestelmien kehittämistä. Tietotekniikka kiinnostaa Panua laajemminkin, ja hän on harrasteprojektien lisäksi perustanut myös oman ohjelmistoalan yrityksen.

 

Panun tunteville tämä ei tule yllätyksenä, mutta hän on pitänyt oikean spinning-tunnin. Harrastusten lista ei tähän edes mahdu, mutta sieltä löytyvät muiden muassa lentopallo, sähly ja sulkapallo. Samalla linjalla jatkavat hänen vahvat suorituksensa Buutin sulkapallopeleissä ja suosikkipeliksi mainittu Football Manager 2014.

Mikko Koistinen

Toimarimme Mikko on yksi Buutin perustajista ja koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri. Ennen Buuttia Mikko on tehnyt myyntiä ja markkinointia kädet savessa, sekä toiminut teknologiayrityksen myynti- ja kehityspäällikkönä.

Buutilla Mikko oli aluksi myyntihommissa ja perusti ensimmäiset IT-konsultointiasiakkuutemme. Toimitusjohtajaksi siirryttyään Mikon vastuualueena on yhä suurelta osin myynti, mutta myös myynti-, markkinointi- ja rekrytointitiimin johtaminen ja liiketoiminnan yleinen kehittäminen.

Haaveita Mikolla on useita: hän haluaa hankkia koiran ja jossain vaiheessa talviasunnon Etelä-Euroopasta. Työelämän puolella Mikko haluaa jatkaa mielekästä yrittäjän elämää, jossa yhdistyvät suuri määrä vapautta ja vastuuta. Hauskoja faktoja: Mikon suosikkipeli on Dota 2 Turbo ja hän on yllättäen rakentanut ladon perinteisillä menetelmillä.

Jere Tapaninen

Jere on Buutin nuorimpia nousevia tähtiä. Hän on ohjelmistokehittäjä ja -kouluttaja, jolla tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto. Työkokemusta Jerellä on kaksi vuotta web- ja tietokoneapplikaatioiden ohjelmoinnista.

Buutilla Jere on tehnyt 5G-hallintajärjestelmän kehittämistä, web-suunnittelua ja ohjelmointia. Lisäksi hän on päässyt kouluttamaan ja tekemään koulutusmateriaalia, sekä ohjaamaan harjoittelijoita.

Jeren suosikkipelejä ovat Skyrim ja Old School Runescape. Hauskana faktana Jere osaa vuoden 1444 Euroopan kartan ulkoa. Jere on aktiivinen Japanin matkaaja, ja hänen haaveensa onkin sinne muuttaminen.

Miikka Salmi

Miikka on senior-ohjelmistokehittäjä ja Buutin osakas. Hän on meidän Espoon toimistomme kirkas tähti. Koulutukseltaan Miikka on tietotekniikan diplomi-insinööri ja ennen Buuttia hän on tehnyt web-sovelluskehittäjän töitä. Buutilla Miikka on tehnyt jos jonkinmoista hommaa, joista tärkeimpiä ovat web-palvelun kehittäminen tulevaisuuden mobiiliverkkoa varten ja työnhakusovelluksen kehittäminen. Tällä hetkellä Miikka työskentelee Full Stack -kehittäjänä vastuunaan projektin back end arkkitehtuuri ja CI/CD-putki.

Miikan pitkään harrastuslistaan sisältyvät boulderointi, salibandy, paritanssi, karaoke ja kuntosali. Vähän tunnettu fakta onkin, että hän osaa laulaa italialaista oopperaa. Miikka haaveilee Buutin kehittämisestä Suomen johtavaksi konsulttitaloksi, ja hänen suosikkipelinsä on Walking Deadin Season 1 pelattuna PC:llä