IT-konsultointi Buutilta

Buutti on IT-konsulttitalo. Saat meiltä kovatasoiset ohjelmistokehityksen osaajat parantamaan koodiasi. Olemme erityisen hyviä pitkäkestoisissa ja haastavissa webin ja sulautettujen järjestelmien projekteissa. Meihin luottavat niin pörssiyhtiöt kuin startup-yrityksetkin alasta riippumatta.

”Hyviä kehittäjiä, 10/10.”

Laura Ek, Custobar

Palvelut

Minkälaisia buuttilaiset ovat?

Monipuolinen kokemus

Buuttilaisilla on vakuuttava kokemuspohja ohjelmoinnista. He ovat saattaneet maaliin haastavia projekteja vaihtelevissa ympäristöissä. Konsulteilla voi olla vähemmän kokemusta kuin kilpailijoilla yleensä, mutta osaaminen on todistettu asiakasprojekteissa.

Kova osaaminen

Konsulttejamme yhdistää poikkeuksellisen korkea teknologiaosaaminen. Tiukka rekrytointiprosessimme pitää huolen, että vain todelliset taitajat pääsevät läpi. Buutin konsultit ovatkin asiantuntijoita, jotka ymmärtävät ohjelmistoasi omaa tonttiaan laajemmin. Heille voit antaa ratkaistavaksi kuinka haastavan ongelman tahansa.

Sujuva viestintä

Pelkkä asiantuntemus ei paljoa auta, jos konsultti ei saa suutaan auki. Runeberg ei tarvitse olla, mutta ajatukset pitää kertoa ajoissa. Sujuvan kommunikaation avulla pidetään huoli, ettei ohjelmistoasi kehitetä väärään suuntaan ja vastassa ole teknisten kustannusten aikapommi.

Kaiken takana on koodi

Modernit palvelut ja tuotantotavat voi pukea monenlaisiin sanoihin, mutta pohjalla on aina lopulta koodi. Kun koodi ei toimi, se maksaa, raastaa hermoja ja voi jopa vaarantaa potilasturvallisuutta. 

Hankkimalla koodisi juuri Buutilta rakennat ohjelmistosi peruskalliolle. Konsulttimme ajattelevat aina parasta pitkän aikavälin ratkaisua. He eivät rakenna pilvilinnoja yrityksesi tulevaisuudesta, vaan ymmärtävät ja tuottavat koodia erinomaisesti.

Hinta-laatusuhde

Emme rekrytoi CV:n vaan todellisen osaamisen perusteella. Taidot on todennettu haastavien ohjelmointitehtävien ja teknisten haastatteluiden avulla. Paperilla kehittäjämme saattavat vaikuttaa middle-tason kehittäjiltä, mutta he tuottavat senior-tason koodia.

Kustannukset pysyvät kurissa kevyen organisaatiomme ja ketterien toimintatapojemme ansiosta. Buutin kanssa et maksa keskijohdon palkkioista, johtoportaan edustusmökistä tai mainoksesta Hesarin etusivulla.

Ota yhteyttä

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@buutti.com

Jussi Käkönen

Myyntijohtaja
040 088 2365

Lassi Kaisto

Myyntipäällikkö
040 7077 310

Antti Randell

Myyntipäällikkö
040 012 538 5

Juhani Päivärinta

Myyntipäällikkö
050 359 3322